Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a barátnőm? Bébi...

Normális a barátnőm? Bébi tápot eszik vacsorára ilyen üvegeset.

Figyelt kérdés
Kérdeztem tőle hogy miért eszik erre: ízlik neki.. köszönöm a válaszokat!22F
2011. szept. 14. 19:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
áááá!! a vadas marhahús rizzsel már 24 éve örök kedvenc :) havi 1x tuti eszek egy üveggel :) nooormális az asszony, ne félj :)
2011. szept. 14. 23:18
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen a magyar bebi kaja, finom es izletes. Probald meg azonban az ausztralt vagy az uj zelandi-t. Borzaszto ize van. a kislanyom sem eszi olyan vacak. Otthonrol importalunk...

es igy igaz egeszseges es nem hizlal.

2011. szept. 15. 05:47
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem is botrány, milyen íze van, de pl tejpépet a testépítők is szoktak venni/enni, az is gyerekeknek van pedig csak sok benne a fehérje. Szerintem egy felnőttnek nem elég egy üveg bébiétel, nincs meg benne az a tápanyagmennyiség amire egy felnőttnek szüksége van, de alkalomadtán megenni egy-egy üveggel rendben van.
2011. szept. 15. 07:32
 24/26 anonim ***** válasza:
66%

A barátnőm anyukája a macskakaját ette meg kenyérrel.

Azt hittem, hányok, de azt mondta, finom, olyan, mint a májkrém.

Úgyhogy a bébiétel még nem olyan durva.

2011. szept. 15. 08:23
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
így fogyókúrázik!!!!
2011. szept. 15. 09:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Én is így fizetés környékén szoktam venni 1-2 üveggel.Iszonyú finom,és nem műkaja.A gyümölcsösöket jobban szeretem,ettem már őszibarackosat beledarált babakeksszel.Az az egyik kedvencem:)

A húsos verziókat is kipróbáltam,de azok annyira nem jöttek be,némelyik eléggé íztelen volt.

Egyébként neten olvastam,hogy Lady Gaga is így tartja magát kondiban,állítólag vacsorára csak ezt eszik.Szóval ne aggódj,a barátnőd még normális.Próbáld ki egyszer vele te is,lehet,hogy még rá is kapsz:)

2011. szept. 15. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!