Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális a barátnőm? Bébi...

Normális a barátnőm? Bébi tápot eszik vacsorára ilyen üvegeset.

Figyelt kérdés
Kérdeztem tőle hogy miért eszik erre: ízlik neki.. köszönöm a válaszokat!22F
2011. szept. 14. 19:31
1 2 3
 11/26 ava87 ***** válasza:
100%

Fúúújjj, én biztos nem enném önszántamból, szerintem olyan az ízük, mint amit egyszer már megettek.

De ha neki ízlik, hadd egye, sokan szeretik. Meg egyszer a tévében láttam, hogy vannak, akik így fogyóznak, mivel egyrészt kicsi adag, másrészt nem hizlal, harmadrészt ezeket eléggé ellenőrzik, tehát mondhatni egészséges ételnek számít.

2011. szept. 14. 20:18
 12/26 ava87 ***** válasza:
100%
Ja, egyébként alapanyagnak nem rosszak :) Egyszer láttam a Stahl konyhájában, hogy bébi sütőtök pürével csinált valami sütőtökös cuccot, azóta én is szoktam azzal csinálni, ha nincs sütőtök szezon.
2011. szept. 14. 20:20
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

normális.

ráadásul a bébiétel még jó is. nem mű, nem tartalmaz tartósítószert, ízfokozókat, sót stb. könnyen emészthető. :)

én is szoktam néha-néha (havonta talán) venni egy üveggel, mert teljesen jó eledel. ha nem tud darálni, pürésíteni zöldséget-gyümölcsöt, vagy épp nincs ideje/kedve, akkor értelemszerű, hogy a bébiételt választja. :D

2011. szept. 14. 20:58
 14/26 anonim ***** válasza:
93%
Apááám...Ezért megkérdőjelezni,hogy normális-e?! Te tuti nem vagy az...
2011. szept. 14. 21:19
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

A bébi tápszer finom, én csak úgy simán, magában megenném bármikor.A tejport is szeretem magában eleszegetni.A babáknak való sütőtök és banánpüré pedig nagyon fincsi.

36/N :D

2011. szept. 14. 21:38
 16/26 anonim ***** válasza:
45%
Egyetemistaként eléggé csóró voltam, így esett meg, hogy a kutyával elfeleztük a konzervet. Meglepődtem, de egész finom :) Néha veszek azóta is, nem gondoltam, hogy a kutyák ilyen jó kaját kapnak.
2011. szept. 14. 22:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
már nem azért, de én nem is adnék (meg szerintem senki a világon nem adna) olyan kaját a gyerekemnek, amit én magam ne ítélnék fogyaszthatónak.
2011. szept. 14. 22:12
 18/26 anonim ***** válasza:
46%
Normálisnak normális, de nincs az a pénz, amiért én azt a vackot megenném. Szerintem borzalmas íze van. Megkóstoltam, de hányingerem van tőle, majdnem vissza is jött. Borzasztó :S
2011. szept. 14. 22:13
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a csirkés-zöldborsós a legfinomabb, csak az a baj, hogy ahhoz drága, hogy rendszeresen azt egyem. Néha veszek magamnak csemegének egyet.
2011. szept. 14. 22:23
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én azt a tejjel öszekeverendő "port" szeretem. Nem tudom pontosan mi a neve, van vaníliás, csokis, banános. Csak ez is nagyon drága, de néha szoktam venni, tökéletes vacsira, mert nagyon laktató. :) Ettől még szerintem normális vagyok...
2011. szept. 14. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!