Miért nem vesz nekem biciklit?
1 éve nincs biciklim, mert használhatatlan állapotba van!
Felhoztam a témát, hogy szeretnék egy biciklit, és azt mondta apum, hogy spóroljak rá, de soha nem kapok zsebpénzt, és semmi pénz szerzési lehetőségem sincsen. Mivel elég messze lakunk az iskolától és minden bolttól ezért kéne.
14/L
Utolsó nem hiszem.
Pont, hogy kerülöm a társaságát, nem hogy még vele is legyek.
Egész eddig azért cseszegettem, hogy javítsa meg, most letettem róla.
Csak azért faggatlak ,mert van a padlásomon egy mountain bike , amit nem használ a lányom , de meg kell néznem milyen
állapotban van ( egyáltalán megvan -e még ,). Azt tudom , h kosár és lámpa nincs rajta. :(
Tanulj meg vezetni és járj kocsival, falun úgyse nagyon jár rendőr, nehéz lebukni. :)
Ha összedobjátok a benzint vagy legalább egy részét én leviszem érdről akárhova, feltéve hogy befér egy sedan-ba, mondjuk szétszedhető vmennyire.
Énis 14 voltam amikor elkezdtem megtanulni vezetni, nemtudom már honnan jött az ötlet de elkezdett érdekelni a dolog hogy milyen lehet és szép fokozatosan segítséggel megtanultam pár hónap alatt.
Am. van aki még korábban kezdi, szoktam látni utcán hogy pár éves gyerek vezet, persze csak kormányoz az apja öléből de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!