Mi a statisztika az élettársi kapcsolatban élők "válásával" kapcsolatban?
Ez a házasságok fele válással végződik tényleg igaz? Én sokkal több olyat ismerek, akik nem váltak el, mint akik elváltak. Alig ismerek elváltakat.
Pontos statisztikai adat van erre? Én túl soknak találom.
Én pont ilyen szakdolgozatot olvastam, ami a házasságok és élettársi kapcsolatok végével foglalkozott.
Az élettársiban több a válás, vagyis élettársi kapcsolatból jóval többen lépnek ki mint házasságból.
Okai: csak ideiglenes kapcsolat (pl. egy egyik fél csak szórakozik és jobbra vár, vagy már alapban bizalmatlan a kapcsolat vagy az egyik fél, nem jó a kapcsolat csak szükségmegállapodás...stb), az élettársiból sokkal könnyebb kilépni, nyilván akik ki akarnak lépni majd később,vagy félnek az elköteleződéstől ezt választják.
Én és a Galambom 23 éve szeretjük egymást van 1 lányunk aki már 21 éves minek ide a papír?
2 évvel ezelőtt kitűztük az esküvőnk napját de helyette inkább felújítottuk az otthonunkat az esküvőre szánt pénzből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!