Mindenképpen el kellene mondjam?
Egy eltévedt csók párom kollegájával, nem beszámítható állapotban.
Félek ha elmondom minden megváltozik benne és dobhatom a 10 éves kapcsolatom. Borzatsztó lelkiismeret furdalásom van.
Elfelejthető, kiderülhat?
Hogyne számítana, hogyne kattognék rajta? Hisz ezzel megcsaltam a párom!!!
Maga ez a tett semmit nem jelentett nekem, viszont a páromban egy világ dölne össze, amit persze nem akarok. És én ezen kattogok.
"Egyedül szórakoztál, egyedül szenvedj miatta. Ne bánsd meg a párodat azért, hogy neked ne legyen bűntudatod. Az nagyon önző lenne."
Tökéletesen egyetértek.
Ez a "büntetésed" úgymond, hogy egyedül viseled el a bűntudatot, és nem osztod meg vele.
De, szerintem próbáld elfelejteni!
Hibáztál, ez van.
Más hidd el, hogy sokkal nagyobbakat hibázik.
Bocsáss meg magadnak, amilyen bűntudatod van, úgysem fordul elő többet, és felejtsd el.
Emberek vagyunk, nem tökéletesek, hibázunk.
Az a lényeg, hogy tanuljunk belőle!
Az biztos hogy ezt egy életre megtanultam.
Próbálnám elfelejteni, és abban bízni hogy az a másik emberke is így vélekedik. Próbálja elfelejteni és nem kikotyogni. Fogalmam sincs, hogy ő ilyen téren hogyan gondolkozik. Bár ha nem így vélekedne, már lehet fény derült volna az egészre. (2 hete)
Mondd el neki, sokkal rosszabb ha kiderül, és gondolj bele, hogy te melyiknek örülnél, ha látod a párodon, hogy megbánta, és elmondott mindent őszintén, akkor meg is bocsátasz neki egy idő után, és újra régi a kapcsolat, viszont ha kiderül, gondolom nem bíznál benne utána, mindig azon rágnád magad, hogy mikor történhet meg megint, ezzel ugyanígy lenne a párod is.. de az a verzió amikor elmondod neki, akkor az pár hónap alatt szerintem rendeződni tud, mivel elég régóta vagytok együtt..
Szerintem ne rontsd el azzal, hogy nem mondod el.. sokkal jobban fog örülni neki ha őszinte vagy, és vállald fel amit tettél. Ha szeret meg tud bocsátani, és szerintem inkább egy két hónap káosz, mint utána gyerekes anyaként esetleg otthagy, mert többé nem bízik benned, és neki nem megy így..
Még egyszer írom: HA SZERET, MEG FOG BOCSÁTANI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!