Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már sokadszor olvasom itt...

Már sokadszor olvasom itt ezen a fórumon, így ma is, azt a problémát, hogy nőket ver át a párjuk internetes ismeretségekkel, levelezgetésekkel, leginkább szexpartnerkeresős oldalakon. Férjek férfiak, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A dolog engem is érint, A férjem először a terhességem alatt bukott le, most pedig kb. 2 hónapja, hogy lassan már egy éves a fiunk. Nem túl zseni a géphez, így nem volt nehéz észrevennem az ügyeit. Meztelen fotókat kapott, és minden részletbe belemenősen levelezgetett különböző nőkkel. Én rákerestem hasonló oldalakon, velem is levelezgetett, (na ezt konkrétan még nem tudja, ezt az adut nem akartam akkor a képébe vágni). Mikor kérdőre vontam, beismerte a dolgokat, és sírt, fogadkozott, stb. Nem küldtem el, szeretem, így adtam neki egy harmadik esélyt is.

Egyébként itthon odaadó férj és mintaapa. Az idejével el tud számolni, és a netes oldalon ismeretlenül azt állította, hogy még nem csalta meg a feleségét (azaz engem).

Tudom, hogy sok nő sem jobb, nem a férfiakat akarom elítélni, inkább arra lennék kíváncsi férfi szemszögből, hogy mi a véleményetek? Miért csinálja? És milyen jövőre számíthatok ilyen férfi mellett?

Ja, még valami, a terhességem alatt és a gyerek mellett is végig rendben volt a szex, sok volt és változatos, szerintem nem ez lehet a gond.

2009. ápr. 22. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van egy bizonyos férfitípus amelyik nagyon szeret a tilosban járni, de azért tudja, meddig mehet el. Bár az biztos, hogy a nőnek meg ez nagyon rosszul tud esni. Én ártatlannak vélem ezt az elfoglaltságot, ha tényleg nem csal meg, bár biztosan nagyon idegesítő lehet és megalázó is kissé. De nem tudom az ellenszerét sajnos.
2009. ápr. 22. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akár én is írhattam volna ezt a kérdést. Ahogy telt az idő, úgy változtak a dolgok. Először csak netes levelezgetés, később mns, majd mobil és sms, és az én férjem már személyesen is találkozott ezzel azzal. Okot indokot magyarázatot nem adott. Nálam már betelt a pohár, nincs több esély.
2009. ápr. 22. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, felmerül a kérdés, hogy ez mire jó, hisz konkrét testi és lelki megcsalás nem történik, de mégis flörtölgetnek. Van olyan férfi, akinek kell más nőktől is visszajelzés, hogy bejönnek neki. Nem mer és nem is akar igazából félrelépni, mert szeret téged, csak más nőktől vágyik figyelemre, mert ez megerősíti benne a tudatot, hogy érdeklődnek utána még más nők is. Gondolom, hogy egyikükkel sem találkozik élőben, csak izgatja, hogy más vonzónak találja, "bókol" neki. Nem tudom, hogy mit tennék a helyedben, mert emellett nem szabad elmenni szó nélkül, de másrészt szakításhoz főleg egy gyerekes kapcsolatban szerintem ez nem nyomós indok. Arra gondoltam, hogyha chatelés vagy email váltás közben felfednéd magad neki, akkor talán rájönne, hogy átverni nem tud és úgyis mindig ki fog derülni, hogy mit csinál. Talán ez jobban hatna rá, mintha csak simán szólnál, mert így tudná, hogy bármelyik nő, akihez a jövőben beszél talán a saját felesége.
2009. ápr. 22. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hat en kidobnam, mert ez egy egyenes ut a megcsalashoz.

Elobb vagy utobb.

2009. ápr. 23. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!