Már sokadszor olvasom itt ezen a fórumon, így ma is, azt a problémát, hogy nőket ver át a párjuk internetes ismeretségekkel, levelezgetésekkel, leginkább szexpartnerkeresős oldalakon. Férjek férfiak, mi a véleményetek?
A dolog engem is érint, A férjem először a terhességem alatt bukott le, most pedig kb. 2 hónapja, hogy lassan már egy éves a fiunk. Nem túl zseni a géphez, így nem volt nehéz észrevennem az ügyeit. Meztelen fotókat kapott, és minden részletbe belemenősen levelezgetett különböző nőkkel. Én rákerestem hasonló oldalakon, velem is levelezgetett, (na ezt konkrétan még nem tudja, ezt az adut nem akartam akkor a képébe vágni). Mikor kérdőre vontam, beismerte a dolgokat, és sírt, fogadkozott, stb. Nem küldtem el, szeretem, így adtam neki egy harmadik esélyt is.
Egyébként itthon odaadó férj és mintaapa. Az idejével el tud számolni, és a netes oldalon ismeretlenül azt állította, hogy még nem csalta meg a feleségét (azaz engem).
Tudom, hogy sok nő sem jobb, nem a férfiakat akarom elítélni, inkább arra lennék kíváncsi férfi szemszögből, hogy mi a véleményetek? Miért csinálja? És milyen jövőre számíthatok ilyen férfi mellett?
Ja, még valami, a terhességem alatt és a gyerek mellett is végig rendben volt a szex, sok volt és változatos, szerintem nem ez lehet a gond.
Hat en kidobnam, mert ez egy egyenes ut a megcsalashoz.
Elobb vagy utobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!