Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A 41 éves férjem én (32)...

A 41 éves férjem én (32) miért állandóan tini sexet néz?

Figyelt kérdés
És sunyiba de mindig lebukik mert hol játékokhoz hol programok közé dugja a linkeket a letöltött videókat.Nem zavar ha nézi de állandóan csak a tiniseket.
2011. szept. 12. 19:27
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Kedves utólsó azért mert 32 éves vagyok hidd el adok magamra és igaz hogy nem nagyon tartozik rád, sőt biztos hogy nem, de hidd el nincs egy darab szőrszál sem ott:D:D:D Köszönöm amúgy a normális válaszokat.
2011. szept. 13. 21:09
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Heh,sok kis pisis nethuszár azt hiszi,ha egy nő már eléri a 30-40 éves kort akkor szőrős a muffja,nem ad magára,egy ráncos löttyedt pics@ az egész nő,aki már egy elhagyott lövészárok csak...

Sokkal nagyobb élvezet egy tapasztalt IGAZI érett Nővel kefélni,mint egy tapasztalatlan,bátortalan kis rüfkével!!

Majd rájöttök kis pisisek... 30F

2011. szept. 13. 22:10
 23/27 anonim ***** válasza:
29%

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:10

Pisis? Nagyon jó lehetsz, hogy így tudod, hogy hány évesek, akik ide írnak. Szövegértés megy-e?:)

Azt írtuk páran, hogy sokkal jobban néz ki egy 18 éves lány, mint egy idősebb. Ha te a löttyedt bőrre izgulsz, a te dolgod, de nem kell itt pisisezni. Köszönjük, hogy hozzászóltál , Emese. És nem ám megbámulod a 20 éveseket az utcán :D

2011. szept. 14. 09:27
 24/27 A kérdező kommentje:
Egy valamit nem értek.Mióta löttyedt,ráncos egy 30 éves???Ha azok akik most 18-20 évesen ilyeneket írogatnak 30 évesen öngyilkosok lesznek mert már vén trottyok ?Van egy felfogása pár embernek nem mondom.
2011. szept. 14. 11:56
 25/27 anonim ***** válasza:

Kérdező,,szövegértés 1-es!

"azt hiszi,ha egy nő már eléri a 30-40 éves kort akkor szőrős a muffja,nem ad magára,egy ráncos löttyedt pics@ az egész nő,aki már egy elhagyott lövészárok csak... "

Az elején van a hangsúly,"azt hiszi",,és nem állitottam hogy így van!Hanem mások hiszik,persze kicsit elnagyzoltam,nem tagadom!Amúgy meg tojok én a 20 évesekre...,bérem a 28-tól felfele is! 30F

2011. szept. 14. 15:28
 26/27 anonim ***** válasza:
A testet most hagyjuk, 31 éves nő létemre, aki nem löttyedt, elismerem, hogy egy 18 éves lánynak hamvasabb a bőre, de a pasik ezenkívül még talán, az élethez való hozzáállásukat szeretik. Egy 30-as nő már nem naiv, kicsit komolyabban vesz mindent. Nem biztos, hogy ő már elájul egy 40-es pasitól, mert épp jó kocsija van, hanem már a dolgok mögé lát.
2011. szept. 14. 15:37
 27/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:37

Így-így,ahogy írod!!

2011. szept. 14. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!