A 41 éves férjem én (32) miért állandóan tini sexet néz?
Heh,sok kis pisis nethuszár azt hiszi,ha egy nő már eléri a 30-40 éves kort akkor szőrős a muffja,nem ad magára,egy ráncos löttyedt pics@ az egész nő,aki már egy elhagyott lövészárok csak...
Sokkal nagyobb élvezet egy tapasztalt IGAZI érett Nővel kefélni,mint egy tapasztalatlan,bátortalan kis rüfkével!!
Majd rájöttök kis pisisek... 30F
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:10
Pisis? Nagyon jó lehetsz, hogy így tudod, hogy hány évesek, akik ide írnak. Szövegértés megy-e?:)
Azt írtuk páran, hogy sokkal jobban néz ki egy 18 éves lány, mint egy idősebb. Ha te a löttyedt bőrre izgulsz, a te dolgod, de nem kell itt pisisezni. Köszönjük, hogy hozzászóltál , Emese. És nem ám megbámulod a 20 éveseket az utcán :D
Kérdező,,szövegértés 1-es!
"azt hiszi,ha egy nő már eléri a 30-40 éves kort akkor szőrős a muffja,nem ad magára,egy ráncos löttyedt pics@ az egész nő,aki már egy elhagyott lövészárok csak... "
Az elején van a hangsúly,"azt hiszi",,és nem állitottam hogy így van!Hanem mások hiszik,persze kicsit elnagyzoltam,nem tagadom!Amúgy meg tojok én a 20 évesekre...,bérem a 28-tól felfele is! 30F
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:37
Így-így,ahogy írod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!