Szerintetek az nem gáz, ha egy 16 éves lány egy 44 (nő) éves ismerősével beszél meg 1-2 ilyen tini dolgot? Pl szex, pasis dolgok stb?
Ha fiatalos nem. De ha ezt élvezi h téged zavarba hozzon és kiforgasson az baj. Ienkor tessék odavágni neki és megmondani h azért mindent nem társz elé.
18/F
Egyáltalán nem gáz, ez olyan, mint amikor valaki az anyukájával beszéli meg,csak valószínű az illető lány nem tudja megbeszélni az anyukájával.
Miért lenne gáz? Igenis néha szükség van arra, hogy kikérjük az idősebbek tanácsait.
Jobb, mintha a szintén tapasztalatlan 16 éves barátnőjével beszélné meg, aki hülyébbnél hülyébb tanácsokat adna olyan dolgokról, amivel ő maga sincs tisztában...
Szerintem nem. Ki mondta,hogy az ember csak hasonló korúakkal barátkozhat, mint ő maga?
Én 20 éves lány vagyok és nem rég tökre összebarátkoztam egy 46 éves nővel :D Mi is megbeszélünk ilyesmi dolgokat. Pláne, mert ő tök fiatalos, vagány, nagyon bírom.
igaz, én már kicsit idősebb vagyok nálad, de nekem anyummal és a legjobb barátnőm anyukájával van hasonlóan jó kapcsolatom.
sokkal jobb,és hasznosabb tanácsokat tudnak adni, ők már tapasztaltabbak, következetesen tudnak gondolkodni, szóval nincs ezzel semmi gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!