Ballagasi ebed, de hogyan?
Anyukam nagyon ellene van a vendeglonek, es nem azert mert nem tudnank kifizetni. Egyszeruen csak annyit mond: NEM.
Felajanlottam, hogy felebe fizetem, de NEM...nemtudok zoldagra vergodni vele. Eleg nagy csladunk van, es legtobb rokon mas helysegbol fog jonni. Nem csapunk "lakodalmat", de igy is a szuk csalad leszunk legalabb 20-an, akiket "muszaj" ebedre hivni (kozeli rokonok, keresztszulok). Egy kis tombhaz lakasban elunk(3 kicsi szoba, konyha) Anyukam meg elkepzelte, hogy majd egy asztalnal fogunk szorulni (tavaly volt a batyam kicsengetese, es akkor kevesebben voltunk s akkor is szorultunk)...nemtudom, hogy kepzeli, hogy felvaltva eszunk vagy mi...Probaltam megertetni vele de NEM a valasza...neki is konnyebb lenne nem kene 2 hetig sutni-fozni-mosogatni-takaritani...de NEM...
mostmar az a baj a vendeglok foglaltak, ugyhogy ha megtudnam gyozni akkor is keso lenne...csak kikellett irjam magambol:(
Nem beszelve arrol, hogy a legkozelebbi barataim meghivnak az ebedjukre, en meg azt kell mondanom "bocsi nincs hely..." pfff...
Idén én is ballagok:)
Én úgy találtam ki, mivel nálunk nem fér el két sor asztal. Átlósan rakjuk fel az asztalokat. Így nálunk el fog férni 20 fő.
Lehet, hogy nem épelméjű ötlet, de én úgy találtam ki. Anya meg nem szól bele, mivel az én ballagásom.
Hajrá érettségizők!
Mi egy külvárosi étteremben tartottuk a nővéremét anno, mert a többi már foglalt volt a városban. Én meg azért nem tarthatok se itthon, se máshol családi banzájt, mert a keresztszüleim elváltak és új párjuk van és nagyon feszült a helyzet és nem akarom kellemetlen szzituációba hozni őket... szóval örülj inkább, hogy összegyűltök és ünnepeltek :)
És hajrá az érettségin :D
szia
csak egy ötlet:
nem kell mindenkinek asztalhoz ülni, ha svédasztalt "kreáltok"
néhány saláta,(tészta, majonézes,görög, stb.), hidegsült, sajtgolyó, apró szendvics - és már kész is az ünnepi ebéd
ilyenkor szerintem nem ennyi bőven elég, ez nem dínom-dánom lakdalom, hanem BALLAGÁS
Messzirol jott rokonoknak (Budapest es mas messzebb levo varosok falu) muszaj ebedet adni is, nemlehet hidegkajaval kiszurni a szemuket.
Igyekszem valamit tenni, mindenki valaszat nagyon koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!