Mit tegyek, hogy az anyámmal rendeződjön a kapcsolatom?
2 hete összevesztünk,mert a volt legjobb barátnőm elmondta neki,hogy egy nős férfinek vagyok a szeretője.
Elkezdett velem üvöltözni az anyám,elmondott szinte mindennek.Úgy össze vesztünk,hogy azóta nem beszélünk egymással,én pedig már csak aludni járok haza,bár néha már azt sem.
Én szívesen elköltöznék,de még nem vagyok 18.
Nem tudom,hogy mi történt vele,eddig nem volt ilyen.
Mit kéne tennem?
Tegnap közölte velem,hogy jó lenne,ha beleadnék a számlákba...Nem a pénzzel van a gond,mert azt ad a barátom eleget,hanem azzal,hogy ezt mondta.
Most már nem is tekint a család részének,úgy néz rám mindig,mintha én megtűrt vendég lennék a házunkban és apa is ezt csinálja.
Komolyan,már lassan haza sincs kedvem menni.
Régen bármit elmondhattam neki nyugodtan.Ezt a kapcsolatomat azért nem mondtam el neki,mert tudtam,hogy nem helyeselné.
Gondolom, anyud nem igazán tudja hova tenni ezt a viselkedésed, hiszen nyilván nem ilyen "értékeket" adott át neked, és nem ilyennek szeretett volna nevelni.
Teljesen érthető a viselkedése, össze van zavarodva. Ha ki akarsz vele békülni, akkor szakíts meg a pasival minden kapcsolatot, addig úgysem fog rendeződni a viszonyotok. Neked is csak jobb lenne.
Hiányzik az neked, hogy szenvedj? Nem fogja elhagyni a feleségét, te mindig is 2. maradsz az ő szemében. Vagy ha esetleg el is hagyja, akkor meg veled fogja ugyanezt csinálni idővel.
Hidd el, nálad is lesz majd fiatalabb, szebb...És akkor is szenvedsz majd. Ezt tudja anyukád is, ettől szeretne megkímélni.
Vagy legalább te kímélnéd meg őt azzal, hogy a neveltetésedhez méltón viselkedsz, mert így fájdalmat okozol neki.
De nem akarok szakítani a pasival,mert szeretem és ha anyám ezt nem képes elfogadni,akkor nem tudok vele mit tenni.Én nem piszkálom Őt a hibái miatt soha.
Próbálok vele beszélni,de nem is figyel rám.Ha hozzászólok,akkor kimegy a helységből.
Amúgy igen,már írtam ki régebben kérdést,de nem emiatt.Csak akkor a volt legjobb barátnőm(talán soha nem is volt az...) a szemembe vágta,hogy kitartott vagyok,mert a pasi sok mindent fizet nekem.
Akkor összevesztünk barátnőmmel és amikor nem akartam vele beszélni bosszúból elmondott mindent anyának.Tényleg jó barátnő...
De miért szól bele a dolgaimba?
Semmi köze hozzá.Elbírok egyedül is az életemmel.
Miért kellett még a hátam mögött bekavarnia?
ma 15:57 vagyok.
Igen, arra a kérdésre gondoltam. Őszintén!Te nem érzed magad kitartottnak?Olyannal vagy együtt, akinek felesége van, soha nem leszel az első helyen, hotelszobát vesz ki, hogy együtt tudjatok lenni, pénzt ad. Te azt állitod, hogy költőpénzt ad, de mi nem így látjuk, mivel a szeretője vagy, semmi érzelem feléd, csak vonzalom.Ha már rég elváltak volna,és "hivatalosan" együtt lenne veled, na akkor oké.
Nem megbántani akarlak, csak megpróbálom kívülállóként elmagyarázni a dolgot,de úgy érzem téged nem érdekel.
Elpazarolsz pár évet a semmiért, mert Te már beleszerettél, de Ő nem,és hazudik, ha azt mondja,hogy szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!