Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy az anyámmal...

Mit tegyek, hogy az anyámmal rendeződjön a kapcsolatom?

Figyelt kérdés

2 hete összevesztünk,mert a volt legjobb barátnőm elmondta neki,hogy egy nős férfinek vagyok a szeretője.

Elkezdett velem üvöltözni az anyám,elmondott szinte mindennek.Úgy össze vesztünk,hogy azóta nem beszélünk egymással,én pedig már csak aludni járok haza,bár néha már azt sem.

Én szívesen elköltöznék,de még nem vagyok 18.

Nem tudom,hogy mi történt vele,eddig nem volt ilyen.

Mit kéne tennem?

Tegnap közölte velem,hogy jó lenne,ha beleadnék a számlákba...Nem a pénzzel van a gond,mert azt ad a barátom eleget,hanem azzal,hogy ezt mondta.

Most már nem is tekint a család részének,úgy néz rám mindig,mintha én megtűrt vendég lennék a házunkban és apa is ezt csinálja.

Komolyan,már lassan haza sincs kedvem menni.

Régen bármit elmondhattam neki nyugodtan.Ezt a kapcsolatomat azért nem mondtam el neki,mert tudtam,hogy nem helyeselné.

2011. szept. 12. 13:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
"Amúgy pedig nem vagyok q.rva." Pedig de. Nem csak az útszélén álldogáló lányok azok, hanem olyanok is, akik testi szolgáltatásaikért pénzt fogadnak el, hiszen többször nyomatékosan kitérsz erre. Innen rövid az út a folytatáshoz, mert rájössz, milyen egyszerű így sok pénzhez jutni. Ha dob a "barátod", gyorsan találsz majd magadnak másikat, aki "szponzorál". Rágódj ezeken kicsit. Egyébként nagyszerű szüleid vannak, akik még ráadásul tolnak is afelé, hogy a testedből akarj élni.
2011. szept. 12. 14:30
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, anyud nem igazán tudja hova tenni ezt a viselkedésed, hiszen nyilván nem ilyen "értékeket" adott át neked, és nem ilyennek szeretett volna nevelni.

Teljesen érthető a viselkedése, össze van zavarodva. Ha ki akarsz vele békülni, akkor szakíts meg a pasival minden kapcsolatot, addig úgysem fog rendeződni a viszonyotok. Neked is csak jobb lenne.

Hiányzik az neked, hogy szenvedj? Nem fogja elhagyni a feleségét, te mindig is 2. maradsz az ő szemében. Vagy ha esetleg el is hagyja, akkor meg veled fogja ugyanezt csinálni idővel.

Hidd el, nálad is lesz majd fiatalabb, szebb...És akkor is szenvedsz majd. Ezt tudja anyukád is, ettől szeretne megkímélni.

Vagy legalább te kímélnéd meg őt azzal, hogy a neveltetésedhez méltón viselkedsz, mert így fájdalmat okozol neki.

2011. szept. 12. 14:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Jól gondolom, hogy Te már tettél ki kérdést?? Nem tudom már pontosan, talán, hogy kitartott vagy e...
2011. szept. 12. 15:57
 14/19 A kérdező kommentje:

De nem akarok szakítani a pasival,mert szeretem és ha anyám ezt nem képes elfogadni,akkor nem tudok vele mit tenni.Én nem piszkálom Őt a hibái miatt soha.

Próbálok vele beszélni,de nem is figyel rám.Ha hozzászólok,akkor kimegy a helységből.

Amúgy igen,már írtam ki régebben kérdést,de nem emiatt.Csak akkor a volt legjobb barátnőm(talán soha nem is volt az...) a szemembe vágta,hogy kitartott vagyok,mert a pasi sok mindent fizet nekem.

Akkor összevesztünk barátnőmmel és amikor nem akartam vele beszélni bosszúból elmondott mindent anyának.Tényleg jó barátnő...

2011. szept. 12. 16:05
 15/19 anonim ***** válasza:
A barátőd jót akart hogy ahátad mögött ne te legyél a falu eltartott k-ja.Amúgy előbb utóbb ugyis kiderült volna.De hát aki élvezi a pénz...
2011. szept. 12. 16:08
 16/19 A kérdező kommentje:

De miért szól bele a dolgaimba?

Semmi köze hozzá.Elbírok egyedül is az életemmel.

Miért kellett még a hátam mögött bekavarnia?

2011. szept. 12. 16:22
 17/19 anonim ***** válasza:
Kislány, nem az a baj, hogy hibázol. Mert azt be kellene látnod, egész egyszerűen nem helyes belemásznod két ember kapcsolatába/házasságába. /Persze nem te vagy az ok, csupán az okozat./ A baj az, hogy az értékrended el van csúszva. Nem kicsit. Ez a férfi sehol nem lesz az életedben, amikor a szüleid még mindig a szüleid lesznek.
2011. szept. 12. 16:33
 18/19 anonim ***** válasza:

ma 15:57 vagyok.

Igen, arra a kérdésre gondoltam. Őszintén!Te nem érzed magad kitartottnak?Olyannal vagy együtt, akinek felesége van, soha nem leszel az első helyen, hotelszobát vesz ki, hogy együtt tudjatok lenni, pénzt ad. Te azt állitod, hogy költőpénzt ad, de mi nem így látjuk, mivel a szeretője vagy, semmi érzelem feléd, csak vonzalom.Ha már rég elváltak volna,és "hivatalosan" együtt lenne veled, na akkor oké.

Nem megbántani akarlak, csak megpróbálom kívülállóként elmagyarázni a dolgot,de úgy érzem téged nem érdekel.

Elpazarolsz pár évet a semmiért, mert Te már beleszerettél, de Ő nem,és hazudik, ha azt mondja,hogy szeret.

2011. szept. 12. 19:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha igazán rendezni akarod a kapcsolatod anyukáddal, szakíts a pasival és keress korodbeli barátot !!!!
2011. szept. 12. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!