Mit tegyek? Mivel okozok kisebb bajt, fájdalmat?
4 éve vagyok férjnél,van egy 3 éves gyerekünk. Hamar jött a kisfiam,de nem véletlenül "sikerült". Azt hittem, hogy a páromnál jobb férjet nem találhatnék,ezért a rossz családi körülmények közül gyorsan beleugrottam a dologba. Szerettem,de akkor is tudtam, hogy nem az az igazi lángolós szerelem. De azt gondoltam,hogy tiszteljük,szeretjük egymást annyira,hogy együtt tudunk maradni. Igazából negatívumként a szenvedély hiányát tudnám mondani, és így a kisebb hibáitól is a falnak tudnék menni. 30 évesen olyan,mint egy nagy gyerek.Legalábbis nekem mindig ez jut eszembe róla, nem pedig az, hogy talpig férfi.
Viszont egy jó éve megismertem valakit,akihez nagyon vonzódom és viszont. Nem történt semmi,mert azt nem tenném meg. De így honnan tudom,hogy az működne? Mert most nagyon erős vonzalom van,állandóan Rá gondolok,de mi a garancia,hogy működne élesben is? Volt valaki ilyen helyzetben? Mit tegyek?Legyek egy életre lényegében boldogtalan a családomért,de legalább együtt tartom a fiamért,vagy mit csináljak?
Nos, ha elválsz, akkor fordíts majd sok figyelmet a fiadra! Nagy trauma lesz ez neki, aztán nehogy az legyen, hogy felnő, de valami megtörve marad benne 3-4 évesen, és 30 évesen is egy gyerek lesz, aki csak egy biztos családra vágyik...
Ööö... Honnan ismerős ez a helyzet? A férjed szülei hogy vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!