Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szomszéd hétévégente partykat...

Szomszéd hétévégente partykat rendez, s egész éjjel ordít a Lagzi Lajcsi, Kacor Feri meg ilyen "finom"zene. Mit tennél ilyen estben? Nem tudunk aludni.

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 15:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Hívd ki a rendőröket, ha azt mondják, nem érnek rá ilyenekre, mondd azt, hogy akkor majd beszélsz a felettesükkel, mert ilyen esetekben ki kell menniük! Én többször kihívtam a rendőröket, mert volt, hogy vizsgaidőszak alatt a szomszédok egy héten keresztül hajnalig buliztak és én nem tudtam tőlük se tanulni, se aludni.
2012. júl. 6. 12:34
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Minden egyes alkalmommal rendőrt kell hívni!
2012. júl. 6. 12:42
 23/25 anonim ***** válasza:
97%

Egyszer már leírtam egy hasonló kérdéshez.

Még gyerek voltam, de hasonló szomszédokkal voltunk "megáldva". Nálunk nem voltak lezárva a villanyóra szekrények a folyosón, ezért kiszöktem, és lekapcsoltam náluk az áramot. Utána csend volt.

2012. júl. 6. 13:33
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"Kacor Feri"... ilyen van?? becaráááás xDDDD ne haragudj kedves kérdező, de ez annyira... khmm, még soha nem hallottam ilyet, nagyon vicces, bár tudom, a szitu egyáltalán nem az - rendőrt kell hívni, minden alkalommal, ahogy előttem írták, az az egyetlen ami beválik; amúgy pedig az este 10-es időhatár se hatályos már, a szokvány társasházi házirend általában este 7 órát szokott meghatározni, a vasár- és pihenőnap meg eleve tiltólistzás - régen a szombat is az volt, de ezt mára már kivették a legtöbb házirendből - ami egyébiránt kötelező érvényű a társasház minden lakójára, amit viszont nem mindenki tud.

tudomásom szerint a mostani tv úgy rendelkezik, hogy tilos az indokolatlan zajkeltés a nap bármely szakában - aki bulizni akar, menjen bulihelyre, a társasházi lét kulcsszava a "társas", miután az ember nem egyedül lakik a házban, így köteles tekintettel lenni a lakótáűrsak nyugalmára, szal óriási tévedésben vannak azok, akik azt hiszik, a saját lakásukban azt tesznek amit csak akarnak...

jah, birtokvédelmi eljárást is lehet kezdeményezni a helyi jegyzőnél, a birtokvédelem ugyanis kiterjed a zajterhelés - vagyis annak megszüntetésére is.

2013. máj. 22. 17:02
 25/25 anonim ***** válasza:
70%
Éjjel mikor bulit tart lődd be az ablakát légpuskával.
2017. okt. 6. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!