Szomszéd hétévégente partykat rendez, s egész éjjel ordít a Lagzi Lajcsi, Kacor Feri meg ilyen "finom"zene. Mit tennél ilyen estben? Nem tudunk aludni.
Egyszer már leírtam egy hasonló kérdéshez.
Még gyerek voltam, de hasonló szomszédokkal voltunk "megáldva". Nálunk nem voltak lezárva a villanyóra szekrények a folyosón, ezért kiszöktem, és lekapcsoltam náluk az áramot. Utána csend volt.
"Kacor Feri"... ilyen van?? becaráááás xDDDD ne haragudj kedves kérdező, de ez annyira... khmm, még soha nem hallottam ilyet, nagyon vicces, bár tudom, a szitu egyáltalán nem az - rendőrt kell hívni, minden alkalommal, ahogy előttem írták, az az egyetlen ami beválik; amúgy pedig az este 10-es időhatár se hatályos már, a szokvány társasházi házirend általában este 7 órát szokott meghatározni, a vasár- és pihenőnap meg eleve tiltólistzás - régen a szombat is az volt, de ezt mára már kivették a legtöbb házirendből - ami egyébiránt kötelező érvényű a társasház minden lakójára, amit viszont nem mindenki tud.
tudomásom szerint a mostani tv úgy rendelkezik, hogy tilos az indokolatlan zajkeltés a nap bármely szakában - aki bulizni akar, menjen bulihelyre, a társasházi lét kulcsszava a "társas", miután az ember nem egyedül lakik a házban, így köteles tekintettel lenni a lakótáűrsak nyugalmára, szal óriási tévedésben vannak azok, akik azt hiszik, a saját lakásukban azt tesznek amit csak akarnak...
jah, birtokvédelmi eljárást is lehet kezdeményezni a helyi jegyzőnél, a birtokvédelem ugyanis kiterjed a zajterhelés - vagyis annak megszüntetésére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!