Szomszéd hétévégente partykat rendez, s egész éjjel ordít a Lagzi Lajcsi, Kacor Feri meg ilyen "finom"zene. Mit tennél ilyen estben? Nem tudunk aludni.
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 15:21
11/25 A kérdező kommentje:
itt is volt olyan,hogy egész éjjel 1-2 szám ment,az mondjuk rá nem mulatós,hanem Inna:Ten minute,azóta megutáltam az a számot nagyot
2011. szept. 11. 15:42
12/25 anonim válasza:
Nekünk koliba két csaj kinyítva az ajtót a szingli lányt nyomta naponta 30-szor, azt én is megutáltam.:S
13/25 anonim válasza:
Én azt csinálnám, hogy amikor party után lefekszenek pihenni, elkezdeném bömböltetni a zenét. Így valószínűleg nem tudja kipihenni magát... :) Természetesen valami idegbeteg tüctücöt bömböltetnék, vagy klasszikus zenét, amit tutira nem bír.
14/25 anonim válasza:
Rendőrséget hívtátok már csendháborítás miatt? Ugyan általában nem nagyon tesznek semmit, de egy próbát megér...
15/25 A kérdező kommentje:
nem hívtunk még rendőröket,de ettől komolyabb dolgokkal se foglalkoznak ők errefelé
2011. szept. 11. 16:12
16/25 anonim válasza:
Egyetemi koliban a szomszédban 2 srác folyton az István a király rockoperát nyomatta éjjel. Nem volt gond, én viaszos füldugóval aludtam, reggel 6-kor meg dubstep zenét nyomattam a laptop hangszórójából a közös fal felé irányítva:)))
17/25 A kérdező kommentje:
nem unták meg azt a rockoperát?
2011. szept. 11. 16:45
18/25 anonim válasza:
Keress másokat is, akiket zavar és együtt szóljatok nekik.
19/25 anonim válasza:
Nem tudom, azóta megunták-e, június óta már nem lakom ott:) De olyan is volt, hogy hangosan veszekedtek, k*rvaanyáztak, aztán pár óra csend, majd kibékültek és hangosan röhögtek, meg büfögtek...
20/25 anonim válasza:
jajj kérdező ne légy már beszari, szemet szemért.
Gondolom vasárnap késön kelnek a party miatt, te meg korábban, akkor keltsd fel őket egy mozarttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!