Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 39 hetes terhes vagyok! Apja...

39 hetes terhes vagyok! Apja nincs a babamnak, es nem is akarom hogy tudjon rola az igazi. Tudtok tanacsot adni?

Figyelt kérdés
szoval angliaban elek,teherbe estem de a bebike apja abszolut nem jelentkezett az eltelt 9 honap alatt.persze en se kerestem...ha megszuletik a baba hazakoltozok szlovakiaba,soha nem fog megtalalni!csak az a kerdesem hogy tud e v.mit tenni hogy lathassa a gyereket?kozben van mar egy szerelmem aki mindent megtenne ertunk,a babot is szereti,es azt szeretnem ha o lehetne az apukaja...
2009. ápr. 22. 11:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért meg kell gondolni, hogy eltagadod-e az igazi apát? Előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy nem a választott párod az apa. (Vércsoport-ellentét, testi adottságok különbözete. Ha a gyerek később fog gyanakodni, és kiderül, sokkal nagyobb lesz a gondod belőle. Ha esetleg valami egészségügyi dologból derül ki nagy megrázkódtatás lesz a gyereknek. Amellett joga van tudni róla, hogy kitől milyen géneket örököl, esetleg betegségre hajlamos. Szerintem nem így működik, hogy vállalja el a mostani párod az apaságot! És ha később szétválnak útjaitok? Akkor mi történik? Továbbra is apja marad? vagy nem? Ez nagyon bonyolult dolog így! Szerintem sokkal jobb ha tudni fogja az igazságot a elejétől fogva. Nem okoz neki olyan törést. És az apának is joga van tudni, hogy születik egy gyereke, ne sok év múlva váratlanul tudja meg amikor beállít hozzá a gyerek, hogy te vagy az apám.
2009. ápr. 22. 12:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem tud rola, hat a kerdezo egyertelmuen leirta a kerdeseben!

"apja nincs a babamnak, es nem is akarom hogy tudjon rola az igazi"

2009. ápr. 22. 12:06
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Most eloszor is az lesz a kezdet, hogy ki keruljon a gyerek szuletesi anyakonyvi kivonataba apanak, vallalja-e az uj baratod, hogy o legyen az apa!

Utana alairja-e majd az utlevelet a babadnak?!

Utlevel nelkul nem engednek ki Angliabol, es mindket szulonek jelen kell lennie, most a baba nagyon rovid idore kap csak utlevet is, hiszen minel kisebb annal rovidebb idore adjak csak meg, hiszen folyamatosan valtozik a kis arcuk. Talan 1-2 evre kap most utlevelet.

Irjal ha itt vagy a neten, es olvasod a valaszokat legyszi:)

2009. ápr. 22. 12:10
 14/18 A kérdező kommentje:
sziasztok!bocs hogy csak most irok de nem voltam itt!szoval a tortenet...tavaly aprilisban megismerkedtunk es jartunk,amugy en 25 eves vagyok o 34!jo volt minden es veletlenul terhes maradtam pedig gyogyszert szedtem!o azt mondta vetessem el en azt nem teszem meg mert nem tudom!o azt mondta akkor ennyi volt,en meg belenyugodtam,sose kerestem utanna!a mostani parom szinten szlovak allampolgar,ezert is megyunk haza,neki ott jo munkaja van!utlevel nem kell a picinek,egyenlore egy egyszeri hazautazasi engedely is eleg lesz!szoval a gyerek biologiai apja mar reg lemondott rola,csak azert kerdeztem hogy ha esetlegeszebe jutna,tehetne e v.mit!a parom tenyleg fantasztikus ember es vallalja a bebit,de en majd megfogom mondani a kicsinek az igazsagot,nem akarok hazudni neki.egy kicsi gyereknek ugyis az az igazi apja aki szereti es folneveli...koszonok minden valaszt,es meg annyit sose akartam en ugymond elszakitani a gyereket az apjatol csak tudom hogy neki nem kell es azert nem iskeresem meg ot!nem kell tole semmi,csak nyugalmat szeretnek
2009. ápr. 22. 12:52
 15/18 anonim ***** válasza:
26%
Az senkinek nem jut eszébe, hogy talán a gyerek apjának is vannak jogai? Nem csak az anyának! Egy anyának nem szabadna csak így eldöntögetni, hogy ki lesz a gyereke apja, hiszen az adott! Egyszerűen nincs joga megfosztani a gyereke apját az apaságtól.
2009. ápr. 22. 12:53
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hat ha tudta a volt baratod, hogy terhes vagy akkor nincs is mirol beszelni. O nem keresett teged, es neki nem kell a gyerek, hiszen kert ra, hogy vetesd el a babat, es nem is keresett. Egyertelmu, hogy menekul eloled, a baba elol, es a felelosseg elol, o soha nem fog teged keresni, erre merget vehetsz, mar bocs:)

Ha meg utlevel se kell most, es a baratod is vallalja a helyzetet, az apasagot es mindent, akkor mar nem is gaz a helyzet.

Kuloben akkor mit is akartal megkerdezni? Mert igazabol el van dontve minden, nem?

Az igazi apanak nem kell a gyerek, ennyi.

2009. ápr. 22. 13:00
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Így már egyértelmű, hogy nem kell az apának a gyerek, de akkor sem árt, ha ezt írásban is közli.

Hallottunk már olyat, hogy évekkel később kiderül, hogy nem lehet több gyereke ezen az egyen kívül és jön a jogos követelésével. Ha nem kell neki most, akkor később se kelljen, mondjon le a gyerekéről.

2009. ápr. 22. 13:18
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A biztonság kedvéért jobb, ha most beszerzed tőle a lemondói nyilatkozatot, akkor hivatalosan örökbe fogadhatja a párod, nem lesz belőle később gondotok. Sok boldogságot a babázáshoz!
2009. ápr. 22. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!