Mi a véleményetek a Bora és Dáfni névről?
Figyelt kérdés
2011. szept. 10. 06:36
1/17 anonim válasza:
A Bora hangzásra aranyos,a Dáfni leirva nagyon gáz,én szeretem a különleges neveket....de ez egyáltalán nem jó.
2/17 anonim válasza:
Ezek tipikusan olyan nevek, amiket a kisebbség szokott adni a gyereknek, mikor feltűnési viszketegségükben már nem tudnak mit kitalálni, és a Dzsesszika, Izaura, Salmahayek már foglalt.
3/17 Mamintee válasza:
Szerintem a Bora nagyon jó és most divatos is. Amikor én voltam gyerek, a Borbála nevű néniket becézték így. Nekem nagyon tetszik. A Dáfni pont az ellenkezője. Ahogy azt az előttem szóló is írta, leírva nagyon gáz... És az asszociációja sem a legjobb.
4/17 anonim válasza:
Daphne - na, így nagyon szép. De magyarosítva borzalom.
5/17 anonim válasza:
szerintem is cigányos a daphne..
A borával meg az a baj,hogy van egy kocsifajta (volkswagen bora) és így kb egy autó jut eszembe róla..:D
6/17 anonim válasza:
Hát én így hirtelen azt sem tudom, hogy ezek fiú vagy lány nevek.
Gondolom nem vagyok vele egyedül.
Nagyon ciki, ha megkérdezik, hogy mi a gyerek neve és utána azt is meg kell kérdezni, hogy akkor most fiú vagy lány?
7/17 anonim válasza:
Dáfni, húú elég gáz így fonetikusan leírva, tényleg a kisebbségre hajaz.
Bora, nos nekünk egy Volkswagen Bora típusú autónk van, úgyhogy ezt inkább mégsem adnám a gyereknek.
Szóval egyik sem.
8/17 anonim válasza:
Bora Bora sziget jut eszembe. Mind nevet, soha nem hallottam.
Dafni, sajnalatos magyar irassal, sot ma regimodi, oreges nevnek van elkonyvelve.
9/17 anonim válasza:
A Bora,szerb ferfinev,de ugyanugy mint a Dafni,magyarul nem jol hangzik.
10/17 anonim válasza:
Ha már választani lehet, akkor egyik sem. Mindkét kezdőbetűvel vannak normális magyar nevek, amikről első hallásra is egyértelmű, hogy a viselőjük fiú-e vagy lány, és leírva, kimondva sem nevetségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!