Mi a véleményetek a Kitti névről?
Fiatalos, öreges?
Tetszik neked?
Hogy becéznéd?
NAgyon gyakori név?
Légyszi minden kérdésre válaszoljatok! Köszi (:
Egyik kedvenc női nevem, nekem nagyon tetszik, szerintem fiatalos, hát van pár Kitti ismerősöm szóval ritkának nem mondanám. Meg hát van pár szép emlékem a Kitti névvel kapcsolatban 8-) :D
19/f
Szia!
Fiatalos, öreges?<---Szerintem fiatalos.
Tetszik neked?<----Igen, ha nem lenne már a családban Kitti, akkor talán még a lányomnak is adnám majd ezt a nevet.
Hogy becéznéd?<--Sehogy.
Nagyon gyakori név?<----Szerintem igen. De ettől függetlenül is szép, és bármikor adható szerintem.
19L
Fiatalos, öreges?-fiatalos
Tetszik neked?-nem
Hogy becéznéd?-sehogy
NAgyon gyakori név?-nagyon
1. Fiatalos.
2. Ha y-nal írják, mint a "Ruca, ruca, kitty-kotty, kitty-kotty" népdalt, elég nevetséges, de így korrekt, viszont a gyerekemnek én így sem adnám.
3. Maximum Kittike.
4. Viszonylag gyakori.
Szép név, nekem tetszik nagyon. Fiatalos is. Becézni szerintem felesleges.
Két barátnőmet is hívják így.
22/N
Én Kitti vagyok:)
Szerintem inkább fiatalos név.Nekem tetszik, örülök hogy nem Zorka lettem:D Idegbajt kapok ha becéznek, de Kittike, Kittus sőt még Kittuska is előfordult:/ Azért kaptam ezt a nevet mert akkoriban még nem volt olyan gyakori,de sajnos mostanra az lett:(
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!