A Kitti névről mi jut rögtön az eszedbe?
Figyelt kérdés
2009. jún. 18. 22:57
1/31 anonim válasza:
Egy cserfes, aranyos, copfos kislány, aki elegáns mamája kezét fogva ugrándozva sétál. :) (ismerek ilyet, ezért ez jut eszembe).
2/31 anonim válasza:
Egy cserfes, aranyos, copfos kislány, aki elegáns mamája kezét fogva ugrándozva sétál.
Hát nekem is hasonló jut eszembe!:DCsak nem az Anyukája kezét fogva ugra bugrál!:)
Van egy ismerösöm aki tényleg cserfes,aranyos copfos ugra bugra :D Csak már nem kislány!:)De tök illik rá!
DE harakszom rá mert mikor eljöttem a régi munkahelyemröl megigérte hogy tartani fogjuk a kapcsolatot aztán ha nagy ritkán irok neki pár szóval leráz!:(
De amúgy tényleg egy a fenti válaszoló szavai jutnak eszembe a névröl/Kitti ismerösömröl!
3/31 anonim válasza:
nekem az a m.cskos hello kitty....
4/31 anonim válasza:
Egy vörös hajú beképzelt p*csa. Bocsi, de tényleg. :D
6/31 anonim válasza:
Hello Kitty jut eszembe rola :)...amugy nem tetszik mert sz*ul néz ki leirva....Kitty..meg amugy sem
7/31 anonim válasza:
Ja, bocs, te nem y-al irtad. Ugy már nem annyira gázos.
Elozo válaszolo
8/31 A kérdező kommentje:
:) hát...őőő :) köszi a válaszokat :P cserfesnek cserfes...és szemtelen :P
2009. jún. 19. 06:03
9/31 anonim válasza:
nekem is egy macska jut eszembe róla
nem az a gagyi hellokitty, hanem egy igazi aranyos kiscica
10/31 anonim válasza:
Az egyik barátnom és az unokatesóm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!