Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszul esett! Ti hogy...

Nagyon rosszul esett! Ti hogy reagáltatok volna erre a kijelentésre?

Figyelt kérdés

4 és fél éve vagyunk együtt a párommal. 4 éve itt is lakom náluk, a lakcimemet is átirattam ide.

Nagyjából minden ok, vannak kisebb veszekedések, de szerintem ilyen mindehol van.

Anyósom látja, hogy a párommal jól megvagyunk, szeretjük egymást! E mellett főzök, mosok, takaritok rá, ami telik tőlem, mindent megcsinálok. Sokszor úgy főzök, hogy nekik is. Anyósomat hordozom autóval ahova akarja, mert jelenleg egész házban csak nekem van autóm, és sokszor mondom neki, hogy elviszem, hogy ne kelljen buszoznia, stb. Ezidáig azt hittem, ha nem is szeret, de többre tart, mint a kutyát!

Ma itt volt párom barátja, anyós beszélgetett vele. Hallottam, hogy azt mondja neki anyósom, hogy én a családtagok közül szeretem a fiamat és a Morzsit!

Annyit mondtam rá: Köszönöm!

Erre ő hozzátette, hogy a családtagokról beszélt, és hogy én nem vagyok az!

Erre kérdeztem, hogy ezek szerint magának inkább családtag a kutya (akit tavaly vettünk közösen a párommal), mint én?

Azt mondta miért lennék én családtag, meg, hogy miért, én őt talán családtagnak tartom? Mondtam neki, hogy igen, annak, mivel mindenkinek úgy beszélek róla, hogy az ANYÓSOM!!!

Azt mondta majd egyszer biztos családtag leszek, ha összeházasodunk.

Nagyon jól tudja, hogy eddig is azért nem házasodtunk össze, mert mindketten úgy gondoljuk párommal, hogy nagyon is van helye annak a pénznek, ami az esküvőre elmenne! Ha lenne rá pénz, már összeházasodtunk volna!

Nagyon rosszul esett, nem vártam ezt tőle! Főleg, hogy párom barátjának mondta!

Ti hogy reagáltatok volna erre???

21/L

2011. szept. 9. 15:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
80%
Költözés,a házasság után sem leszel családtag,és elintézi neked hogy elvált legyél.
2011. szept. 9. 17:02
 22/35 anonim ***** válasza:
96%

Előrebocsátom, hogy nagyon jó a családommal a kapcsolatom, a férjemet egyenesen imádják a szüleim.

Anyámmal nemrég az öccséről beszélgettünk, aki finoman szólva is egy tróger. Anyám kicsit szomorkodott, hogy nem beszélnek egymással, mert "ő az egyetlen élő rokonom".

Kikerekedett a szemem, mondom köszi...

Anyám nézett, hogy de hát a rokon az a szülő meg a testvér, nem?

Erre már a férjem is bemosolygott hátulról, hogy rossz híre van, még ő is a rokona.

Így esett meg, hogy anyám 65 évesen tudta meg, hogy apám, én és a férjem a rokonai vagyunk :)))

2011. szept. 9. 17:45
 23/35 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos (és nem bántásból)de a magyarok többsége tudatlan,ebből ered a legtöbb proléma.
2011. szept. 9. 17:50
 24/35 anonim ***** válasza:
40%
Egy ideig én is azt hittem, hogy ha valami meglesz akkor jobb lesz. Az emberi kapcsolatoknak nem a valami megléte vagy nem megléte a fontos, hanem önmaga. Ha meglesz a házasság, akkor lesz más ami miatt te ugyanolyan pozícióban leszel majd. Én már nem hiszek abban, hogy valami jobb lenne. Vagy jó most vagy nem lesz jó máskor sem. Egyébként az anyós egy bunkó. És nem kell csak anyós címkével ellátni, mert az én anyámnál sincs nagyobb bunkó, szarkeverő, hazug, aljas és még sorolhatnám, de az már nem ide tartozna.
2011. szept. 11. 11:16
 25/35 anonim ***** válasza:
80%

Én úgy vettem észre, hogy a szülők egy része erősen bizalmatlan a leendő mennyel-vővel. Nem olyan értelemben, hogy kilopják szerintük a házat, hanem emberileg. Nem hiszik el, míg az oltárnál nem látják a gyermeküket azzal a nővel/férfival, hogy Ők ketten közös életet fognak élni.

Nekem anyum ilyen...mindig keresi a kifogásokat a Páromban...eleinte nagyon kibuktam ilyenkor, de megtanultam, hogy Ő majdcsak akkor hisz bennünk ha már ott leszünk az unokájával a karunkban.

Anyum egyenlőre ott tart, hogy a Párom idővel elhagy, ha talál egy neki jobban tetszőt. Elkezdhetném neki ragozni, hogy ilyen elő sem fog fordulni, mert nagyon egymásra találtunk stb...de kár a gőzért.

Annyi vigasztal, hogy mi viszonylag rövid ideje vagyunk együtt annak ellenére, hogy együtt is élünk. Talán ha évek óta járunk akkor elkezd hinni bennünk.

amúgy nálunk is a nagyimék, akik hisznek bennünk az első perctől. Ez van.

23N

2011. szept. 11. 11:47
 26/35 anonim ***** válasza:
79%

Nekem az lenne a javaslatom, hogy mostantól szeparáljátok el magatokat, de te legalább is biztos!!

Mostantól, akkor ne legyél "családtag".Szerintem kocsival hordozgatni ingyen az ember csak a barátait, és a rokonait szokta.Így mostantól dobja ki a benzin pénzt ha akar valamit, ha nem akkor meg tegye csak fel a seggét a buszra!

Te nem tartozol neki semmivel!"Ellátod" a fiát, szereted, ennél többet nem is kell, hogy tegyél.Ha ez neki nem elég így járt.Ha neki egy papír darab kell hozzá, hogy családtagnak tekintsen az elég szomorú.Ez is csak 1 kifogás amiért még utálhat.Ha meg, meg lenne a papír, akkor meg 1000 más baja lenne.

2011. szept. 11. 11:51
 27/35 A kérdező kommentje:

Csak az az érdekes, hogy nemrég, max egy hónapja volt azon egy kisebb veszekedésünk, hogy anyós és após kérdés nélkül fogták magukat, beleültek a kocsimba és elmentek valahova pár órára, miközben nekem éppen szükségem lett volna az autóra! Meg sem kérdezték, hogy elvihetik-e.

Akkor nagyon kiakadtam, és a fejükhöz vágtam, hogy azért ne felejtsék már el, hogy az az én autóm!

Anyós akkor felmérgedt, hogy hogy mertem kijelenteni, hogy az ENYÉM?! Azt mondta "Egy család vagyunk, minden közös, nem?"

2011. szept. 11. 11:58
 28/35 anonim ***** válasza:
73%

Akkor ez meg is magyarázza. Az incidens óta a kijelentésük alapján te a családodnak tekinted őt, ő meg a saját autód kisajátítása miatt már nem tekint a családjának.

Amúgy tök egyszerű, szembe kell állítani a két kijelentését, és döntés elé állítani, hogy most melyik esetben mondott igazat.

2011. szept. 11. 12:29
 29/35 A kérdező kommentje:
Nincs már kedvem vele még beszélgetni se!
2011. szept. 11. 12:35
 30/35 anonim ***** válasza:
72%

nézd.. az én anyósom például engem esküvô (szimplán két tanúval, buli nélkül) utan, kisgyerekkel, második babával várandósan nem számol családtagnak..

mert szerinte férjem jobbat érdemel..

költözzetek külön.. de a kutyát se hagyjátok ott neki!

2011. szept. 11. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!