Mi a véleményed a Rebeka névről? Tetszik? Ha van ilyen ismerősöd, hogyan becézik?
Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 15:25
11/35 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, a húgomat is így hívják, én adtam neki. :) Én nem szoktam becézni, de lehet Bekinek, Rebinek, Rebusnak.
12/35 anonim válasza:
Rebeka lett volna a lányom, csak apa nagyon gyűlöli ezt a nevet, mivel zsidó név. Nem tiltotta meg, hogy így nevezzem el, de féltem, hogy majd esetleg ez miatt 'utálni' fogja őt, nem érte volna meg. Így Lilla lett:)
15/35 anonim válasza:
A lányom Rebeka 10 hónapos és imádom a nevét és Őt magát is. A beceneve Beki, Beka, "R" betűvel kezdődő becét nem is használunk az nem szép.
16/35 anonim válasza:
Tetszik ez a név. Egy 14 éves és egy 2 éves Rebeka ismerősöm van. A nagylányt Rebinek hívják, a kicsit nem becézi a családja, Rebekának szólítják.
17/35 anonim válasza:
Én Rebeka vagyok :) nagyon szeretem a nevem mert nem túl gyakori és illik is rám. Kiskoromban Bekicának hívtak utána Rebinek, de én is a Ribihez hasonlítottam ezért Beki lettem. Aztán olvasott a legjobb barátnőm kb 4 éve egy könyvet amiben a főszereplő lány Becca volt és elkezdett úgy hívni. :) Azóta szinte kivétel nélkül mindenki úgy hív :) 16/L
18/35 anonim válasza:
Szerintem csúnya név. Látásból ismerek két ilyen nevű csajt.
19/35 anonim válasza:
Családban van, nekem nagyon tetszik, Beka, Rebi, Rebus,Sok becézése van ez is jó.
20/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, én is úgy gondolom, hogy gyönyörű név! :) Csak kíváncsi voltam más mit gondol róla. Amúgy tetszik a Regina is! Szinte az összes R-betűs nevet szépnek tartom. Mindenkit felpontoztam, aki válaszolt. Jöhet még válasz! :)
2011. szept. 9. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!