A Hunort, mint nevet hogyan becézik?
Figyelt kérdés
A Hunorkán kívül, mert attól falra mászok...
Köszi!!!
2011. szept. 26. 14:40
2/20 anonim válasza:
Hun; Hunci; Huncuska; Norci; határt csak a képzeleted szabhat!
3/20 anonim válasza:
ezt a nevet tuti nem becézném, maradna Hunor :)az teljesen rendben van
4/20 anonim válasza:
az én fiam is Hunor és kész nincs becézve 2 éves.
5/20 anonim válasza:
Hú, hát nekem egyik becézés sem tetszik, amiket itt olvasok.. A Norci meg kimondottan a Nórára emlékeztet inkább, mint a Hunorra.
A Hunor önmagában is elég különleges és szép név, én sem becézném.
6/20 anonim válasza:
Húú én ismertem egy Hunort, általánosban eggyel felettem járt, őt mindig Huncinak hívták. Vagyis inkább ez csúfolódás volt. Szerintem ez egy tipikusan olyan név amit nem kell becézni.
7/20 anonim válasza:
A fiam négyéves, és mi is csak Hunornak hívjuk. A testvéreinek van beceneve, de valahogy az ő nevét nem akartuk.
8/20 anonim válasza:
Minek adsz a gyerekednek olyan nevet, amit nem lehet becézni, ha már annyira becézgetni akarsz? Lett volna János inkább: Jánoska, Jancsi, Jancsika, Jana, Janó, stb.
9/20 anonim válasza:
Hancsa, Huncsi, Punci, Huni, Hunika, Hunó, Hunorka, Hunka, Hurka
10/20 anonim válasza:
Bocsi, hogy Hunorkát írtam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!