Megoldás lehet megcsalásra?
A párom megcsalt. Megbánta, sajnálja. Én nagyon szeretnék megbocsátani neki, de úgy érzem, ha nem fekszem le valakivel én is, nem fogok tudni túllépni ezen. Alkalmazta már valaki ezt a módszert? Bejött? Megszakad a szívem.
5 éve vagyunk együtt, én 28/N, ő 32/F.
(Ő biztos benne, hogy én ilyet sosem tennék, és ez is irritál. Úgy érzem, túl magabiztos ezt illetően.)
már elnézést,de külön voltatok,vagyis nem csalt meg. ha te most lefekszel valakivel,az mire jó? azt írod őt szereted. hát furcsa fogalmaid vannak a szeretetről.
sztem: ő szeret téged,mert igyekszik újra veled lenni,őszinte volt,stb.
te viszont tuti nem szereted,ha nem arra gondolsz h milyen jó újra együtt,hanem h na akkor te is lefekszel valakivel.
úgy viselkedsz mint egy 16 éves buta tini
én a férfi helyében meszire elkerülnélek
és így nem is csodálom h szünet volt és mással volt
Képes lennél csak azért lefeküdni valakivel, akit nem is kivánsz, csak "kényszer dug*s" lenne, hogy megnyugodjon a lelked? Hát ne haragudj, de az én gyomrom meg inkább ettől háborogna, hogy olyasvalakivel szexelek, aki iránt egy csepp vonzalmat sem érzek, se testit, se lelkit!
Egyébként a pasi nem csalt meg, szakitottatok, tehát azt csinálhatott, amit akart! Miért nem keféltél mással akkor mikor külön voltatok? Miért most akarsz, mikor megint együtt vagytok? Hát én ezt nem értem! Ez lenne a megcsalás, nem az, amit irtál!
Felmelegítve csak a töltött káposzta jó ennek a kapcsplatnak annyi.Igazi szeretet nem bírja ki 5 hónapig külön a másiktól.És amikor prütykölni akart nem hozzád rohant.
Te meg simlisen tetted fel a kérdést, csak utána írtad meg a valóságot.
En ezt nem ertem. Lehet, hogy gond van a szovegertesemmel?
Most jartatok, aztan 5 honap szunet, aztan osszejottetek es kufircolt meg mindig azzal a lannyal?
vagy
jartatok, es az 5 honap szunet alatt volt egy masik probalkozasa, akivel le is fekudt? (Megjegyzem jol tette.)
Mert az en olvasatomban csak az elso megcsalas...
Túlságosan fáj, nehezemre esik leírni, nem ferdíteni akartam. Volt már egy-két szünetünk, de azalatt nem volt senkije. Belül még együtt éreztem magunkat (de ezt mindenki ismeri, aki már szakított), lehet, hogy ő nem. Azt is mondja, hogy "de hiszen nem voltunk együtt".
Voltaképpen most sem vagyunk még. Csak elkezdtünk kommunikálni. Az "illetővel" még találkozott a héten, mi az után találkoztunk. Mondtam, amíg azt nem rendezi le, nem találkozunk.
Nem vagyunk könnyű emberek, de szeretjük egymást. Tudom, én is sokat hibáztam. Ő i sszeret, de fél is - amit megértek.
Kicsit zavaros az egész nekem, és fájdalmas. Szeretnék, nagyon szeretnék megbocsátani. Neki és magamnak. Szeretném lezárni a múltat, és tiszta lappal kezdeni.
Értem, hogy nem minősül megcsalásnak (bár jobb szeretném, ha csak azután keresett volna újra meg, hogy azt végleg lezárta, akármilyen kis semmiségnek tartja), de attól a szar érzés az szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!