Megoldás lehet megcsalásra?
A párom megcsalt. Megbánta, sajnálja. Én nagyon szeretnék megbocsátani neki, de úgy érzem, ha nem fekszem le valakivel én is, nem fogok tudni túllépni ezen. Alkalmazta már valaki ezt a módszert? Bejött? Megszakad a szívem.
5 éve vagyunk együtt, én 28/N, ő 32/F.
(Ő biztos benne, hogy én ilyet sosem tennék, és ez is irritál. Úgy érzem, túl magabiztos ezt illetően.)
ha szakítottatok és most újra kezditek akkor annak arról kéne szólnia hogy ÚJRA megpróbáljuk TISZTA lappal és nem
hánytorgatjuk fel ami közben volt.
szerintem.
Csak egy kérdés van: a szakítás véglegesnek indult-e. Mert ha igen, nem volt megcsalás, te viszot pont arra készülsz, ami igencsak undorító ebben a felállásban. Ráadásul a kérdésedben még jól el is ferdítetted az igazságot, mi sajnálgatunk, pedig nem érdemled meg.
Ha viszont a szakítás "szünetnak" volt beállítva, az újrakezdés lehetőségével, akkor szünet = legalizált megcsalás. Ez esetben tutira nem kezdenék újra senkivel semmit, és neked is ezt ajánlom.
Kirugod a pasidat, majd amikor az rájön, hogy rajtad kívül is van élet, féltékenységedben, rögtön kibékülsz vele.
Ezután, még te kéred számon rajta a történteket!
Te simán nem vagy normális!!
Pí-pí-píllanat!!!! Ha ti szakajtottatok egymással és ő megrakott egy tyúkot, az:
N E M M E G C S A L Á S !!!!
Viszont ha most kapcsolatban vagytok és te félrekefélsz, az az lesz.
Bezony!
nekem úgy tűnik a beírásaid alapján: szeretitek egymást.
"Megszakad a szívem"
Próbáljátok meg újrakezdeni:
ez nagyon-nagyon nehéz, de csak ennek van értelme.
Bízni egymásban és hogy sikerül.
*
"Megcsaltak, úgy szerettek,
csaltál s igy nem szerethetsz.
Most hát a töltött fegyvert
szoritsd üres szivedhez.
Vagy vess el minden elvet
s még remélj hű szerelmet,
hisz mint a kutya hinnél
abban, ki bízna benned."
József Attila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!