Örülnél ha lenne egy ikertestvéred, de nem lennétek egyformák? (lány-lány)
Már többször megfogalmazódott bennem ez a kérdés, hogy akiknek nincsen ikertesójuk örülnének-e neki ha lenne, és akkor is,ha nem lennének egyformák. (:
Kort és nemet is írjatok légyszi!
Én úgy gondolom, hogy jobb ha a testvér sokkal idősebb/fiatalabb mint te. Egy öcsi vagy hugi néha jó volna de csak ha 10-12 évvel fiatalabb lenne mint én.
Tehát örülni biztos örülnék egy ikertestvérnek de szerintem jobb ha nagy a korkülönbség.
ez most hülyeség lesz valószínüleg de én örülnék neki :D
egyrészt mert lenne kivel beszélgetnek,másrészt mert ilyen kettős-személyiségem van :///
mármint olyan hogy egyik pillanatban még csendes,visszahúzódó vagyok,a következőben meg irányító,nagyszájú leszek
és nem tudom eldönteni,hogy melyik a "jobbik énem"
és ha lenne egy ikertesóm,szerintem így elosztódott volna a 2 személy,szóval pl ő lenne a csendes,én meg a vezéregyéniség *-*
az jó lenne :D
13l
Tesóm van, öcsi így, inkább iker, akivel egyformák lennénk. Szerepcsere suliban jól jött volna és a szerelemben is simán, ha olyan lett volna a szitu..:))
Majdnem lett még egy tesónk, ez 15é tudtam meg, csak a doki spirált ajánlotta anyunak és még is állapotos lett.. vérzett, elkezdett vetélni és eü. kaparást csináltak neki..akkoriban vele is úgy bántak, mintha egy utolsó..lett volna! Az orvos azt mondta, a spirál beleállt a baba fejébe..
Miután ezt megtudtam, álmodtam egy szép szőke lánnyal..
De nagyon örültem volna neki is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!