Hogyan deríthetném ki a 'származásom'?
Figyelt kérdés
Weisz a vezetéknevem, szerintetek? Szüleim semmit se mondanak ezzel kapcsolatban...2011. szept. 8. 13:52
21/24 anonim válasza:
A zsidók nevei mind német nevek. Egyáltalán nem biztos,hogy zsidók voltak az őseid. Ezen az alapon minden svábot zsidónak kellene tartani. Különben sincs semmilyen jelentősége,ha csak nem vagy rasszista.
22/24 A kérdező kommentje:
Édesanyám vezetékneve Schwarz. Csak érdekel ez az egész, ezért kérdeztem, de nem tudom miért nem mondják el a szüleim. Majd megkérdezem a mamám testvérét, hátha ő mond majd valamit. Jóformán semmit se tudok a felmenőinkről.
Mindenkinek zöld pacsit adtam, senkit se pontoztam le. :)
2011. szept. 8. 15:57
23/24 anonim válasza:
A Schwartz is zsidó név. Érdemes lenne utánajárnod!
24/24 anonim válasza:
nagyon gyakori a zsido csaladoknal hogy nem beszelnek a multrol.
zsidonak lenni nehez,ha betartjak a hagyomanyt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!