Tegezitek vagy magázzátok anyósékat?
Figyelt kérdés
Nálunk fel sem merült a tegeződés,illetve anyu mondta a páromnak hogy tegezze de a párom nem akarta.2011. szept. 8. 08:48
11/21 anonim válasza:
Én tegezem őket, ők kérték. Eleinte furcsa volt, néha becsúszott egy-egy magázás is, de egy idő után hozzászoktam, hogy tegezem őket.
12/21 anonim válasza:
Én magáztam őket, de amikor először a pároméknál aludtunk utána felajánlották, hogy tegezzem őket. Anyukám pedig akkor megengedte neki, amikor először jött értem és elmentünk vacsizni és hazavitt:)
13/21 anonim válasza:
Apósomat tegezem,anyósomat nem. Ő nem ajánlotta eddig fel,és szerintem nem is fogja. Fura úgy menni hozzájuk,hogy kétszer kell köszönnöm: "szia", "Csókolom". Ez van,ezt kell szeretni.
14/21 anonim válasza:
apósomat tegezem, anyósomat nem, pedig ő is kérte, imádom, tündéri asszony, de valahogy nem megy. a férjem tegezi az anyósát:)
15/21 anonim válasza:
Letegeztem őket már első találkozáskor, mivel már akkor 26 éves voltam és nem 16!
Nem is tetszett neki, de nem érdekelt.
Egy biztos, hogy ő néniztette volna magát, pedig meg sem érdemli a tiszteletet így utólag ez a véleményem.
16/21 anonim válasza:
Én tegezem, párom is tegezi az én szüleimet. Igazából annyira fiatal anyósom van (40, amikor megismertem 34 volt), furcsa lenne magázni.
17/21 anonim válasza:
Tegezem, sőt mondhatom, hogy barátnők vagyunk. A párom is tegezi a szüleimet. Szerintem így természetes, egy család vagyunk, mit magázódjunk?
18/21 anonim válasza:
Magázom, részükről fel sem merült, hogy tegezzem. Végül is nem bánom, megszoktam.
19/21 anonim válasza:
Párom apukáját tegezem, mivel felajánlotta, anyukáját nem, mivel ő nem ajánlotta fel, és nem is fogja szerintem. (Nincs vele semmi bajom, csak ő nem olyan közvetlen.) Akkor szokott érdekes lenni, ha az anyukája barátja is ott van, mert ő az elejétől fogva ragaszkodott a tegeződéshez. Párom magázza Anyukámat, ő se az a közvetlen típus, el se tudom róla képzelni, hogy a tegeződést felajánlja. (Nő vagyok.)
20/21 anonim válasza:
Magázom.
Kb 1,5 éve mondta, hogy tegezzem, meg is ittuk a pertut, de nem áll a számra.
Férjem tegezi a szüleimet. (Viszont a nevelőapját és nagyszüleit magázza)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!