Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor történik már meg a...

Mikor történik már meg a tényleges továbblépés?

Figyelt kérdés

Már teljesen más fiú érdekel,de mégis mindig eszembe jut az exem.(Ő volt nekem az első)

Régebben,ha tudtam,hogy megy valamerre,akkor érdekelt és azon agyaltam,hogy mit csinálhat,most már ez nincsen,és most már nem is hiányzik,ha nem beszélünk mindennap.(Persze,mindennap eszembe jut attól még)

Ha 1-2 hétig sem beszélünk,nem érdekel,mint régen,ha 1 napot nem beszéltem vele,már hiányzott.Viszont,ha látom facebook-on elérhetőn,nem bírom ki,hogy ne beszéljek vele.

Mikorra múlik el ez az állapot végre? Mit tegyek,hogy előbb sikerüljön?

2011. szept. 7. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy megszakítasz vele minden kapcsolatot.
2011. szept. 7. 21:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok külön? Igaza van az elsőnek,meg kell szakítanod vele mindenféle kapcsolatot. Tiltsd le fb-ról, ne keresd, ha találkoztok csak köszönj neki és kész. Eleinte biztos nagyon rossz lesz,de ez csak a hasznodra válik. Eltelik egy kis idő és már nem is fog hiányozni,nem gondolsz majd rá. Idővel túl leszel rajta...
2011. szept. 7. 23:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyébként még annyi, hogy régebben volt egy szerelmem, akinek én is folyamatosan lestem az iwiwjét meg folyton msn-en ácsingóztam, mikor jelentkezik be és írkáltam neki, ha kellett ha nem. Ennek köszönhetően sikerült majdnem 2 évig túráztatnom magam rajta, pedig ha rászánom magam, hogy nem keresem vele a kontaktot, szerintem megúsztam volna pár hónap szenvedéssel az egészet. Nincs ebben semmi különös: ha az agyad folyamatosan kapja az ingereket róla meg ami vele kapcsolatos, egyértelmű, hogy a kiheverési időt hosszabbítod. A drogos se gyógyul ki soha a függőségéből, ha a kezében forgatja az anyagot.
2011. szept. 7. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!