Párok! Mennyit beszéltek telefonon ha nem vagytok együtt?
Érdekelne még, hogy mennyi ideje vagytok együtt, mennyi idősek vagytok és hogy dolgoztok vagy tanultok?
Hányszor hány percet kb? Vagy csak akkor keresitek egymást ha mondani akartok valami fontosat?
5,5 éve vagyunk együtt, én tanulok nappalin ő már dolgozik.
Ha telefonálunk, akkor 50 percet beszélünk kb. este (vagy többet), de általában Skypon írunk egymásnak, akkor olyan kb. 2-3 órát beszélünk (gépelünk) közben netezgetünk, én is elvagyok itthon közben.
21/L (28/F)
Együtt élünk, ezért általában nem hívjuk egymást, csak ha valami fontos és sürgős. Ha valamelyikünk elutazik, akkor is csak átlagosan kétnaponta beszélünk pár percet.
4 éve vagyunk együtt, 22N, 25F, én tanulok, ő dolgozik.
nagyon köszi a válaszaitokat, aranyosak vagytok
ezek szerint nem kevés ha naponta csak délelőtt és este lefekvéskor beszélünk kb 30-30 percet
csak megfordult a fejemben
de amúgy hetente legalább 3szor találkozunk
:)
Igen , kicsit fura volt, mert van pár barátnőm akik kb fél óránként felhívják a barátjukat minden kis apróságért
mi ilyet nem csinálunk mert szerintünk totálisan felesleges, pedig teljesen ingyen beszélünk
22 és 26 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!