Ki fog tagadni anyám?
1 év múlva tervezükk az összeköltözést a pasimmal, anyám azt mondja h nem fog menni, és nem is bírj a barátomat elég negatív véleménnyel van róla de én vele vagyok boldog.
Csak cselédnek vagyok itthon jó..
Ha elkötözök itthonról attól félek kitagad..
Nincs rólam jó véleménnyel, próbálok jó lenni és csak nyelni nyelni...de mi lesz ha nem enged el itthonról?
21/L
Úgy értem, hogy már többször mondta hogy meg van ijedve mert úgy látja elég komolya kapcsolat, meg ha megkérné a kezem nem engedné h hozzá menjek...mert úgyse leszek boldog a mostani barátommal
De én el se tudom képzelni mással az életem.
És ha megtudja hogy összeköltözünk akkor nem tudom mit fog szólni..
Ha 21 éves vagy, akkor nem kell engedély anyádtól sem ahhoz, hogy összeköltözzetek, sem ahhoz, hogy megházasodj.
A kitagadás alatt meg nem tudom, mit értesz, ugyanis se az örökségböl nem tagadhat ki ilyen indokkal (mármint hogy valakivel együtt akarsz élni), se a rokoni kapcsolat nem tud megszünni. A legrosszabb esetben nem tartja veled a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!