Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nevet szeretnétek a...

Milyen nevet szeretnétek a párotoknak? Milyen nevek tetszenek?

Figyelt kérdés
Fiú, lány neveket írhattok egyaránt és hogy számít -e nektek ha összejöttök vkivel hogy hogy hívják.
2011. szept. 6. 12:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A férjem Tamás. Nem valami hűdejó név. Bár, amíg nem mondtad, addig ezen el sem gondolkodtam még (annyira mellékes!!).
2011. szept. 6. 12:58
 12/24 anonim ***** válasza:
27%
Képzeld el engem érdekel,hogy kit hogy hívnak :)Eddig olyan férfiakkal hozott össze a sors,akiknek nagyon tetszett a nevük.Volt eddig 3 olyan,akinek ugyanaz volt a neve,szóval megfogadtam több ilyen nevű ne legyen már :D Meg volt még pár szép nevű :)Viszont tudom,hogy pl milyen nevek nem tetszenek.Kb féléve gondolkoztam, hogy melyik a kedvenc nevem,és úgy néz ki van a közelemben egy ilyen nevű férfi:P
2011. szept. 6. 13:02
 13/24 anonim ***** válasza:
80%
Párt választok, nem nevet. :) De azért örülök, hogy nem pl. Endrének vagy Józsinak hívják, az előbbit utálom, mert ismerek egy ilyen nevű retkes orkot, az utóbbi meg egy példa a sok régies, öreges névből, amit nem szívlelek.
2011. szept. 6. 13:22
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is a Balázs volt az egyik kedvenc nevem. A férjem Balázs, de természetesen nem ezért a férjem, sőt, az se érdekelne ha Töhötöm lenne..
2011. szept. 6. 13:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy mi a neve, ha Taksony vagy Töhötöm lenne, de egyébként minden más OK, azt is elviselném.
2011. szept. 6. 16:25
 16/24 A kérdező kommentje:

12:50 -nek: csak kiváncsiságból kérdeztem, nem azért mert az alapján választanék.

Am. érdkes hogy szinte csak lányok/nők válaszoltak.

2011. szept. 6. 17:18
 17/24 anonim ***** válasza:

A párom Attila, régen nagyon nem tetszett ez a név, mert egy teszefosza, gáz pasit kapcsoltam hozzá (régi rossz emlékek:)), most meg már egy férfias, kedves férfit képzelek el.

Amúgy szerintem nagyon férfias nevek az Ádám, Dávid, Dániel, ezek tetszenek, ha fiam lesz tuti ezekből lesz valamelyik.

2011. okt. 3. 05:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Férjem Tamás. Szerintem nagyon jó név, nekem mindig is tetszett.
2011. okt. 3. 07:21
 19/24 anonim ***** válasza:
Az én párom István és sose gondoltam hogy ilyen nevű párom lesz, de először szerettem meg őt, mint megtudtam a nevét! Egyáltalán nem érdekel, mert nagyon szeretem így is úgy is. Minden esetre ha gyerekünk lesz, ő nem ezt a nevet fogja kapni. Sőt régen azt mondtam, hogy én sose jönnék össze Bélával, aztán mégis volt korábban egy Béla nevű barátom. Bár ez nem sokáig tartott. De nem a név miatt.
2011. okt. 3. 09:21
 20/24 anonim ***** válasza:
67%

Nekem mindegy,

csak Dr.- al kezdődjön!! :)

2011. okt. 3. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!