Milyen nevet szeretnétek a párotoknak? Milyen nevek tetszenek?
Figyelt kérdés
Fiú, lány neveket írhattok egyaránt és hogy számít -e nektek ha összejöttök vkivel hogy hogy hívják.2011. szept. 6. 12:31
11/24 anonim válasza:
A férjem Tamás. Nem valami hűdejó név. Bár, amíg nem mondtad, addig ezen el sem gondolkodtam még (annyira mellékes!!).
12/24 anonim válasza:
Képzeld el engem érdekel,hogy kit hogy hívnak :)Eddig olyan férfiakkal hozott össze a sors,akiknek nagyon tetszett a nevük.Volt eddig 3 olyan,akinek ugyanaz volt a neve,szóval megfogadtam több ilyen nevű ne legyen már :D Meg volt még pár szép nevű :)Viszont tudom,hogy pl milyen nevek nem tetszenek.Kb féléve gondolkoztam, hogy melyik a kedvenc nevem,és úgy néz ki van a közelemben egy ilyen nevű férfi:P
13/24 anonim válasza:
Párt választok, nem nevet. :) De azért örülök, hogy nem pl. Endrének vagy Józsinak hívják, az előbbit utálom, mert ismerek egy ilyen nevű retkes orkot, az utóbbi meg egy példa a sok régies, öreges névből, amit nem szívlelek.
14/24 anonim válasza:
Mindig is a Balázs volt az egyik kedvenc nevem. A férjem Balázs, de természetesen nem ezért a férjem, sőt, az se érdekelne ha Töhötöm lenne..
15/24 anonim válasza:
Tök mindegy mi a neve, ha Taksony vagy Töhötöm lenne, de egyébként minden más OK, azt is elviselném.
16/24 A kérdező kommentje:
12:50 -nek: csak kiváncsiságból kérdeztem, nem azért mert az alapján választanék.
Am. érdkes hogy szinte csak lányok/nők válaszoltak.
2011. szept. 6. 17:18
17/24 anonim válasza:
A párom Attila, régen nagyon nem tetszett ez a név, mert egy teszefosza, gáz pasit kapcsoltam hozzá (régi rossz emlékek:)), most meg már egy férfias, kedves férfit képzelek el.
Amúgy szerintem nagyon férfias nevek az Ádám, Dávid, Dániel, ezek tetszenek, ha fiam lesz tuti ezekből lesz valamelyik.
18/24 anonim válasza:
Férjem Tamás. Szerintem nagyon jó név, nekem mindig is tetszett.
19/24 anonim válasza:
Az én párom István és sose gondoltam hogy ilyen nevű párom lesz, de először szerettem meg őt, mint megtudtam a nevét! Egyáltalán nem érdekel, mert nagyon szeretem így is úgy is. Minden esetre ha gyerekünk lesz, ő nem ezt a nevet fogja kapni. Sőt régen azt mondtam, hogy én sose jönnék össze Bélával, aztán mégis volt korábban egy Béla nevű barátom. Bár ez nem sokáig tartott. De nem a név miatt.
20/24 anonim válasza:
Nekem mindegy,
csak Dr.- al kezdődjön!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!