Tegnap láttam, hogy a barátnőm férje felvett egy prostit. Ti mit tennétek a helyemben?
NE!
1. nem hiszi el
2. nem a te dolgod
3. te leszel a sz.rkeverő, akkor is ha jót akartál...
Én is szólnék szerintem! Már csak a leendő magzat érdekében is, ki tudja mit szed össze a kur@ától aztán haza viszi , megfogan a pici.....vagy ha később derül ki a barátnőd ott lesz 2 gyerekkel egyedül álló anyaként.
Nem tudom mi a jó megoldás, ha elmondod spicli vagy, ha nem mondod el az se jó! :(
Kívánom hogy jól tudj dönteni!
Beszélj a férfivel,mondd meg hogy vagy elmondja ő vagy te. Adj neki egy esélyt.
Vagy ha ezt nem tartod jó 5 letnek akkor menj egyenesen a barátnődhöz,és mondd el mit láttál. Hidd el meg fogja köszönni. Ha nem terveznének épp babát nem lenne ennyire fontos a dolog,de igy az!!!
Én szólnék!!!!! Főleg h várják a következő gyereket!
Gondolom te sem akarsz nyomort a barátnődnek, meg nemi betegséget sem!
Le ezzel a szemét AIDS-es ribanc pasival!
Ha a barátnőd nem hiszi el, akkor járjon utána ő titokban!
Én nem értem azokat,akik mindig azt mondják,hogyha nincs egy darabig szex,akkor a férfi szenved és kell neki egy nő...tudjátok "Segíts magadon,isten is megsegít".Ezért félre lépni?
Bár a kérdésben ez nem szerepelt,de ez nekem olyan felháborító tud lenni.Ilyenkor mindig az jut eszembe,hogy a férfiaknak ezek szerint a farkukban van az agyuk!Mert épeszű ember nem csinál ilyet,amíg kapcsolata van,főleg,ha gyerek is van.
A kérdésre válaszolva én elmondanám a barátnőmnek,mert szerintem így helyes mégha rám is fog ezután haragudni.Nem tudnám titkolni és a szemébe nézni,hogy tudom,hogy mi a helyzet és nem szólok.Durva dolog lenne,de legalább igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!