Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem lehet becsukni az...

Miért nem lehet becsukni az ajtót? Olyan nagy kérés?

Figyelt kérdés
10× apám szájába rágtam már hogy csukja be azt a r*hadt ajtót.már az ajtóra is kiírtam meg megmondom neki mikor bejön hogy csukja be. de azért se! benéz hogy mit csinálok és nyitva haggya az ajtót. néha jön erre a fürdöszobába oszt azért is belöki az ajtót. de be se néz! ez olyan idegesítő :@.ha becsukom újra jön 1 perc mulva és kinyitja. mi a f*szért csinálja? Most nagyon felhúzott:@ mit tegyek oda vagy mit csináljak? nem ülök le vele beszélgetni mert már 10× a szájába rágtam hogy csukja be.És mielőtt megkérdezitek, zenét hallgatok animét nézek meg gépezek és fölhallatszik a zaj,amit én nem bírok. ja és amikor kimegy akkor nem csukja be,ha netán nem írtam le.
2011. szept. 5. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%

Az kéne még..ennyi idősen kulcsra zárni az ajtót..

Van magánszféra, kell hogy legyen, de ennyi idősen nem zárunk kulcsra ajtót..

2011. szept. 5. 21:12
 12/18 anonim ***** válasza:
74%

Miért, hány éves a kérdező?

És miért nem szabad egy ajtót kulcsra zárni? Szerinted az normális, aki hobbiból ajtót nyitogat?

2011. szept. 5. 21:14
 13/18 anonim ***** válasza:
59%

Ne csukd be az ajtót!

Ha a szemedbe néz, láthatja a következményt.

Lehet, hogy depressziós leszel, lehet, hogy megőrülsz, de

valami változni fog és ezt mindketten tudni fogjátok.

2011. szept. 5. 21:14
 14/18 anonim ***** válasza:
12%
Cseréltesd le a zárat (nem egy nagy pénz) és utána kulccsal csukd be!!
2011. szept. 5. 23:29
 15/18 anonim válasza:
89%
tuti, h kapuzárási pánik... fél, h zárva marad minden ajtó/kapu és ezért nyitogatja :D :D
2011. szept. 6. 00:20
 16/18 anonim ***** válasza:
81%

De most őszintén! Ez egy olyan kérdés, amire mi itt a gép előtt nem tudunk válaszolni. Ezért még nem kell lepontozni.

Én is nézek animét, nálunk nyitva van az ajtó, és fülhallgatóval nézem. Ennyi.

Másrészt, lehet, hogy ráfér a szellőztetés a lakásra.

A zajról. Itt is zaj van, de nem mondhatom meg a szomszédoknak, hogy "Légyszi, ne bőgesd már a motort vagy a fűrészt, sőt kocsik se járjanak az utcán, mert épp tanulok!". Le lehet ülni, és meg lehet beszélni. De mi ezt a problémádat nem tudjuk megoldani.

2011. szept. 6. 13:38
 17/18 A kérdező kommentje:
ha bezárom kulcsra az ajtót akkor elkezd ordibálni hogy ne zárjam be. amúgy nyitva szokott lenni az ablak úgyhogy nem kell szellőztetés.
2011. szept. 6. 15:08
 18/18 anonim ***** válasza:
59%
Akkor üljetek le, és beszéljétek meg, hogy nekem szükséged van egy kicsit arra, hogy be legyen csukva az ajtó, mert tanulsz, gondolkodsz, olvasol stb!
2011. szept. 6. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!