Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esküvőn a sofőr nyitja ki a menyasszonynak az ajtót?
A párod mindenképpen nyissa az ajtót, és egyúttal segítsen is -a kéz elegáns megfogásával, mint amikor annak idején kézcsókhoz fogták meg a férfiak a hölgyek kezét- kiszállni neki!
A te esetedre nem tudom a protokollt, de megvárnám, míg a menyasszony kiszáll, hiszen ő az egyik főszereplő, és csak aztán én. Utána esetleg segíthetsz az autóban üléstől elmozdult ruha megigazításában.
Nővéremék esküvőjén a nagynéném volt a sofőr. Ő nyitotta ki az ajtót nekünk (koszorúslány voltam!).
Szerintem úgy ahogy gondoltad, hogy a párod kinyitja az ajtót, kiszáll a menyasszony és utána te. Vagy te a pároddal együtt szállsz ki, és segítesz a menyasszonynak kiszállni az autóból. Máshogy nem tudom ezt az egészet elképzelni :)
Nos, én cak azt tudom neked elmondani, ahogy nállunk és a családomban volt..
A menyasszonyos autóban csak a sofőr, vőfély, és a (még) jegyes pár űl. Nállunk az a szokás, hogy a vőfély kinyitja az ajtót a vőlegénynek. Ő kiszáll. Kinyitja a menyasszonynak, de ott áll már mellette a vőlegény. Kiadja amenyasszony a csokrot, majd a vőfély kisegíti és visszaadja a csokarot, és onnantól a leendő férjével mennek.
Nos, ennyi..
Remélem tudtam segíteni...
Jó szervezést..
Biztos naagyon jó lesz.. A miénk hatalmas buli volt.. Imádok emlékezni rá.. És azt ajánlom, soha ne hagyja ki senki.. :) Aug. 9.-én lesz egy éve.. Jajj.. Úgy szalad az idő.. :) És most is bulizunk.. :) Hiszen az első évet meg kell ünnepelni.. :) Igaz, most csak harmad annyian leszünk.. (57-en..)
Szió..
A menyasszonynak a vőlegény nyitja az ajtót felénk.
Nálunk a bátyám volt a sofőr, és először ő nyitotta ki az ajtót nekem, hát egyből le is cs**szte mindenki szegényt, hogy az a férj dolga!! :)
Nálunk a kocsiban a bátyám, a fotós, a tanúm és mi ketten voltunk.
A barátnőm (tanúm) esküvőjén én vezettem az autót, ott is a fotós volt még jelen az autóban.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!