Nem is igazi barát, csak kihasznál, érdekbarátság?
Szóval az a helyzet, hogy a szüleimtől megkaptam életem első autóját.
Azóta a barátnőm feltűnően többet foglalkozik velem, mint azelőtt. Írok példákat.
1. Mindig kitalál valamit, hogy menjünk valahova, természetesen kocsival.
2. vigyem el a barátjához, aki a város másik felében lakik. Érdekes, eddig nem okozott neki gondot biciklivel elmenni, neki a nagy kerékpározás mániásnak, túrákra jár biciklivel meg minden.
3. Néha már csak úgy kerülgetünk a városba kocsival esténként (persze az is az ő ötlete), és ő állandóan azt csinálja, hogy felcsavarja a zenét, lehúzza az ablakot, és pl., ha a park előtt megyünk el néz kifele, les mindenkire, mintha csak azt mondaná "Na én vagyok a menő, mert ilyen kocsiban ülök"
De komolyan, már-már nevetséges, és gyerekes, és nekem ez az ablaklehúzás, meg bömböltetjük a zenét ez nagyon kellemetlen, sőt gáz. Én nem vagyok ez a "menőzős típus"
Mondtam neki, hogy fejezze be ezt az ablaklehúzást, és megkérdeztem, hogy neki most az a lényeg, hogy őt lássa mindenki? És sértődötten megkért, hogy vigyem haza....
Már nem bírtam ki, eddig nem szóltam neki, mert nem akartam megbántani, de ez a világ legnagyobb hülyesége, hogy csakúgy elkocsikázunk a városban x liter üzemanyagot céltalanul.
Úgy érzem, hogy már kihasználásba megy át a dolog, vagy érdek barátságba nem tudom, de nagyon gyanús. Ezért is írtam ki a kérdést, hogy túlreagálom-e esetleg, vagy igazam van. nagyon fájna, ha kiderülne az igazam, de ha úgy van, inkább derüljön ki.
Én tényleg nagyon szívesen vittem őt, de már megelégeltem:(
Köszi előre is!
23N
1.Szerintem ne keresd a társaságát:-)
2.Ha ő szól legközelebb mond neki, hogy sajnos nincs pénzed benzinre/elromlott a kocsi és nem tudod megjavíttatni!úgyhogy nem tudsz vele elmenni sehova :-)
sajnos azt kell mondjam, hogy igazatok van:(
de, ha nekem elkezd magyarázni, és még ő lesz megsértődve, megfogom tőle kérdezni, hogy "ugyan drágám, ha egy Ladát kaptam volna, akkor is letekergetnéd az ablakot?"
De nem? Ez annyira, de annyira szánalmas, kit érdekel, hogy látják-e, hogy ki ül abban az autóban? Engem nem így neveltek a szüleim, és az ő kedvéért nem is fogok egy beképzel majommá válni...!!
Sőt... nekem valahol még kellemetlen is, hogy szüleim vették meg a kocsit, és nem én magam dolgoztam meg érte.:S
kihasznál 3 választásod van:
1.szakitottok
2.türöd hogy ezt csinálja
3.megbeszéled velle és nem viszed el mindig amikor kéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!