Miért változott meg hozzám az apukám?
Azért változott meg, mert már nagyobb vagy. Szerintem nem tudja, milyen igényeid vannak és igyekszik felnőttként kezelni téged. Mondd el neki, hogy neked szükséged van az apai törődésre, közös programokra, stb. Ha régen jó apukád volt, akkor most is ugyanúgy szeret, csak van olyan apuka, aki nehezebben kezeli a kamaszodó lányát.
Mondd el neki, mi az, ami rosszul esik, mit szeretnél helyette, beszéljétek meg ezt az egész helyzetet :-)
Köszönöm a válaszokat.
Apukám munkahelye az utóbbi 10 évben nem változott. Nem hiszem, hogy ott gondjai lennének, mert mindig elviccelte az ott történteket. Pl. a főnökén olyanokat tudott nevetni, hogy mekkora egy "munkamániás agyament, stb..."
Aztán valóban nem érzem azt, hogy nem akarnék felnőtté válni... vagy nem lennék elég önálló. Sőt dolgoztam is már, kerestem is bár csak egy keveset, és be is szoktam vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!