Fel bonjátok a párotok leveleit? Felveszitek a telefonját ha ő éppen abban helyzetben van, hogy nem tudja. Mert én egyiket se teszem!
A leveleit nem bontom fel, bár megtehetném.
De a telefonját, ha fürdik felveszem, de kis is szól,hogy vegyem már fel. Na azért ne kapcsoljuk már ide a bizalmat. Nekem egy ennyire bagatel dolognak,hogy ha fürdik,akkor anyukájának megmondnom,hogy nem ér rá, üzen-e valamit, köze nincs a bizalomhoz-bizalmatlansághoz.
Más,ha valaki kutakodik a párja telefonjában.
Mondjuk nem is jött még soha olyan levél egyikünknek se, amitől félni kellett volna. Van,hogy ha hamarabb érek haza és telefonon beszélünk, megemlítem,hogy kapott levelet innen meg innen. Ő szokta kérni,hogy olvassam fel gyorsan. Ha kéri, megteszem, egyébként nem.
ma 12:49!!
Nem szemérmességemben, nem jó neveltetés vagy bármi miatt fordulok el ha netezik. Csupán amikor összejöttünk az exe folyamatosan írogatott neki. A net dugig volt az itt-ott neki hagyott üzenetekkel, célzásokkal. Napi X levél tőle. először a bizalom jeleként alkalmaztam azt, hogy mindig volt valami dolgom amikor ezeket az oldalakt nézte. Aztán valahogy megszokássá vált. Ennyi az egész.
A telefonját nem szoktam felvenni, bár többször mondta, hogy tegyem azt. De ha látom, hogy a családja az, nem szoktam - majd felhívják újra. De ez azért van nálam, mert alapból sokszor a saját telefonom sem veszem fel, nem szeretem, ha hívogatnak.
Levele még nem jött hozzánk, mióta együtt élünk, mert a szüleihez megy, de nem hinném, hogy felbontanám. De egyébként nem titkolózunk egymás előtt; pl. az én gépem jelszavas, de ő egyedül tudja a kódját.
Hú, engem most biztosan meg fogtok kövezni :-)
A párom leveleit nem szoktam felnyitni, mivel nem élünk még együtt. A másik pedig, hogy amúgy sem sűrűn kap levelet.
A telefonját nem szoktam felvenni, inkább odaviszem hozzá, de az sms-eit nyugodt szívvel elolvasom, ha amúgy nincs a közelben vagy nem ér rá. Persze előtte szólok neki, hogy üzenete jött.
A pénztárcájába is nyugodtan belenyúlhatok. Nem lopom meg, nem teszek benne semmi kárt. Ha kiveszek vagy beteszek valamit, arról ő is tud.
A jelszavát tudom mindenhová, be is lépek, mert a sajátunkként kezeljük egymás e-mailjeit, regisztrációit. Nincs ebben semmi, mi így szoktuk meg.
Ennyi erővel a férfiasságára se nézzek rá, mert az már a magánszférájába tartozik? Ugyan... A mi kapcsolatunkban nem te meg én van, hanem MI.
Nekünk teljesen megfelel ez a nyitottság egymás felé.
Nem csapkodjuk egymásra az ajtót, ha fellépünk a másik e-mail fiókjába. Nem is értem, hogy tud valaki ezen problémázni. A párod nem egy idegen, hogy titkold előtte a jelszavaid vagy mondjuk a híváslistádat.
Levelét nem bontom fel. Mármint a kifejezett kérése nélkül nem. Olyan már volt, hogy jött ajánlott cucca, én vettem át, felhívtam, mondta, hogy bontsam fel, nézzem meg, mi az. De egyébként nem bontanám fel, majd ő felbontja, ha hazaér.
A telefonját van, hogy felveszem. De ez helyzettől függ. Az egyik az, hogy mondjuk vezet, csörög a telefonja, és megkér, hogy vegyem fel, mondjam meg, hogy majd később visszahívja az illetőt. A másik az, hogy néha itthon felejti a telót, ha látom, hogy olyan keresi, akit én is ismerek (pl. szülei, valamelyik testvére, stb.), akkor felveszem, megmondom, hogy én vagyok, itthon maradt a telefon, ekkor és akkor ér haza. Ha olyan telefonál, akit nem ismerek, akkor nem veszem fel.
Levél csak számla jön,azt csak akkor bontom ha van értelme...
Telefont ha ismerem aki hivja akkor felveszem,ha nincs kiirva a szám szintén,hogy tudja ki volt.Ha nem ismerem aki hivja,akkor nem veszem fel,majd visszahivja.
Ez forditva is működik.
De őszintén,nem teljesen mind1 hogy melyikőnknek mondja az anyukája hogy ha bevásárolunk,akkor 2 kiló krumplit is vegyünk,mert elfelejtette?
És hasonló "titkos" dolgok...
Hozzáteszem,szgépen is megvan jegyeztetve mindkettőnk jelszava mindenhova
Az előző párom tudta a jelszavaimat, ha alkalma volt lenyúlta a telefonomat és átnézte az sms-eket és a híváslistát. Folyton nyomozott utánam, megnézte az msn beszélgetéseimet, állandóan hívogatott ha nem vele voltam, ha elmentem szórakozni fél évente egyszer akkor 15 percenként hívogatott, hogy mikor indulok már haza. Cserébe én nem kérhettem rajta számon semmit, ha mégis annyit mondott rá, hogy az más...
Megcsalás lett a vége, és elhagyott.
Mostani párommal nem tudjuk egymás jelszavát és nem is érdekel mert bízunk egymásban és az az Ő magánszférája.
A baráti körünk ugyanaz, ha Őt hívják a barátok felveszem, ha a családja akkor nem. Általában amiért a barátaink hívják abban én is tudok nekik segíteni, vagy ha Ő nem veszi fel engem hívnak. De csak a baráti hívásokat veszem fel, ha a családja vagy más hívja akkor nem. Ő is így van.
Egymás leveleit nem bontjuk fel, úgyis elmondjuk egymásnak, de akkor se illik más levelét felbontani, csak ha megkér.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!