Fel bonjátok a párotok leveleit? Felveszitek a telefonját ha ő éppen abban helyzetben van, hogy nem tudja. Mert én egyiket se teszem!
10:47:
Szerintem meg nincs se nekem, se neki olyan takargatnivalója, hogy ne vennénk fel egymás telefonját. Magánszféra? Mi vagyunk egymásnak a magánszféra, ha nem így lenne, ott már bajok lennének.
Azért élünk egymással, hogy a másik minden mozzanatánál együtt legyünk, nem azért, hogy elforduljunk, titkolózzunk, tapintatoskodjunk.
Különben is: mivel nincsenek titkaink, ezért nyugodtan felvehetjük egymás telefonját. Ha lennének titkok, akkor meg azért érdemes felvenni a telefont, hogy ezek kiderüljenek.
Igen, ha megkér rá és ő is, ha én megkérem. Sokszor volt már, hogy hazatelefonált, hogy nézzek már be a freemail-jére, aztán ha volt valami levél, akkor megkért, hogy nézzem meg, mit írnak. Ha meg sms jön és éppen el van foglalva, akkor is szokott szólni, hogy nézzem meg helyette. Olyan is volt, hogy itthon felejtette a telefonját és felvettem. De ugyanígy fordítva is. Nincsenek titkaink egymás előtt.
De azért szó nélkül nem olvasgatjuk egymás leveleit.
Nincs olyan, hogy jó és rossz szokás. Mindenkinek más a személyes szférája, úgyhogy felesleges azon agyalni, hogy melyik a jobb. Addig jó, amíg mindkét félnek megfelel. Ha egy házaspár felbontja egymás leveleit és ez mindkettőjüknek megfelel, senkit nem zavar, akkor jó. Ha valamelyiküket zavarja, akkor nem jó. Ennyi a lényeg. Ahány ház, annyi szokás.
Telefont max akkor veszem fel ha a családból valaki hívja, ha a céges csörög akkor nem, mert nem is ismerem őket.
A postai levelekhez hozzá se nyúlok. Még a sajátomhoz se. Azokat is ő nézi meg, ha fontos elmondja, mi volt benne.
Emailjeit szoktam nézni, mert sokszor írnak neki haverok, persze ezzel meg ő nem törődik, azért megkér, hogy válaszoljak már ha úgyis ott vagyok, hogy ne legyen sértődés...
2008-óta vagyunk együtt,hamar összeköltöztünk mert így hozta az élet és így jó ahogy van.
Bármikor felvesszük egymás telefonját,ha olyan van ,hogy nincs ott a másik,mert ha hívnak akkor az nem véletlen, legfeljebb annyit mondunk,hogy hívjon később.
Levél ha jönne simán felbontjuk egymásét,ha pénz kell és a másiknál van akkor gondolkozás nélkül belenyúlunk ,,egymás" tárcájába.
Hisz egy kapcsolatban élünk nincs ennyim -tied...Olyan van hogy MIENK!És nincs takargatni valónk.
Jaj gondoltam hogy jönnek ezek a tipikus annyira tisztelettudó vagyok hogy még akkor sem nézek rá hogy eszik!
"sőőőt ha netezik, akkor próbálok olyan elfoglaltságot találni, hogy ne lássam, hogy mit néz". Azért ez már túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!