Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fel bonjátok a párotok levelei...

Fel bonjátok a párotok leveleit? Felveszitek a telefonját ha ő éppen abban helyzetben van, hogy nem tudja. Mert én egyiket se teszem!

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem ,mert 10éve vagyunk házasok ,és anyám szerint ez nem normális: Ha haza jön és elovasta ugy is elmondja . A telefonját meg nem veszem fel még ,akkor sem ha valamelyik csaáldtagja,hivja: Nem engem kersenek !!! Anyáméknál ,ha pl ott tesom akkor felveszi anyu teloját ha valaki keresi: De már a sogorom is rá szokott ha én hivom a hugom simán felveszi: Melyik jó szokás??? A férjem se olvassa el az én dolgaim hanem elmondjuk egymásnak: Persze olyan volt már ,hogy 2hétig nem volt otthon mert külföldön volt és akkor megmondam mit hozott neki a posta. Ő meg nekem ,hogy mit olvassak neki ,fel :
2011. szept. 5. 10:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%

10:47:

Szerintem meg nincs se nekem, se neki olyan takargatnivalója, hogy ne vennénk fel egymás telefonját. Magánszféra? Mi vagyunk egymásnak a magánszféra, ha nem így lenne, ott már bajok lennének.

Azért élünk egymással, hogy a másik minden mozzanatánál együtt legyünk, nem azért, hogy elforduljunk, titkolózzunk, tapintatoskodjunk.

Különben is: mivel nincsenek titkaink, ezért nyugodtan felvehetjük egymás telefonját. Ha lennének titkok, akkor meg azért érdemes felvenni a telefont, hogy ezek kiderüljenek.

2011. szept. 5. 10:52
 12/28 A kérdező kommentje:
Meg nyugadtam : Köszi a válaszokat : Szerintem ettől 1 pár kapcsolat nem lesz rosszabb!! Inkább erösebb lesz a bizalom !!! És ennyi magánszféra kell mindenkinek :
2011. szept. 5. 10:54
 13/28 anonim ***** válasza:
Szerintem okos ember igazi titkai nem ezekben a dolgokban rejtőznek. nem gondolod, hogy a párod, amikor tudja, hogy felveszed a telefonját, megnézed a telefonját, a leveleit, gépét, akkor a titkait ott tárolja. A lebuktató dolgok oda érkeznek. Ha igen, akkor nagyon buta. Akinek takargatni valója van, annak ilyen esetben van egy általad nem ismert email címe, egy másik telefonja stb.
2011. szept. 5. 10:56
 14/28 anonim ***** válasza:
dehogy bontom fel a leveleit isten ments!idegeskedjen ő a villanyszámlán...
2011. szept. 5. 10:58
 15/28 anonim ***** válasza:
87%

Igen, ha megkér rá és ő is, ha én megkérem. Sokszor volt már, hogy hazatelefonált, hogy nézzek már be a freemail-jére, aztán ha volt valami levél, akkor megkért, hogy nézzem meg, mit írnak. Ha meg sms jön és éppen el van foglalva, akkor is szokott szólni, hogy nézzem meg helyette. Olyan is volt, hogy itthon felejtette a telefonját és felvettem. De ugyanígy fordítva is. Nincsenek titkaink egymás előtt.

De azért szó nélkül nem olvasgatjuk egymás leveleit.

Nincs olyan, hogy jó és rossz szokás. Mindenkinek más a személyes szférája, úgyhogy felesleges azon agyalni, hogy melyik a jobb. Addig jó, amíg mindkét félnek megfelel. Ha egy házaspár felbontja egymás leveleit és ez mindkettőjüknek megfelel, senkit nem zavar, akkor jó. Ha valamelyiküket zavarja, akkor nem jó. Ennyi a lényeg. Ahány ház, annyi szokás.

2011. szept. 5. 11:54
 16/28 anonim ***** válasza:

Telefont max akkor veszem fel ha a családból valaki hívja, ha a céges csörög akkor nem, mert nem is ismerem őket.

A postai levelekhez hozzá se nyúlok. Még a sajátomhoz se. Azokat is ő nézi meg, ha fontos elmondja, mi volt benne.

Emailjeit szoktam nézni, mert sokszor írnak neki haverok, persze ezzel meg ő nem törődik, azért megkér, hogy válaszoljak már ha úgyis ott vagyok, hogy ne legyen sértődés...

2011. szept. 5. 12:05
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Felbontom a leveleit. Elolvasom őket, és sokszor el is intézem a benne lévő dolgot, mire ő hazaér. Ez neki is jó, és kényelmes. A telefonját is felveszem, ha éppen ő nem érne rá. Semmi titkolnivalója nincs előttem, és nekem sincs előtte. A hivatalos ügyeit is én intézem. Sokszor a magánügyeit is. Olyan is volt már, hogy volt valami hivatalos ügye, jött a papir róla, elrendeztem, de elfelejtettem neki szólni róla. Majd mikor eszembe jutott pár nap, 1-2 hét múlva valami oknál fogva, akkor mondtam el neki. Annyit mondott csak rá, hogy ok, a lényeg, hogy nincs vele gond. Az viszont kifejezetten bosszant, hogy mikor csörög az én telefonom, és éppen nem tudom felvenni, mert mondjuk mosogatok, és szólok neki, hogy vegye fel, akkor is hozza, és inkább a fülemhez tartja. Pedig sokszor az én telefonomon is őt keresik, mert azt tudja fejből, a magáét nem, és azt adja meg mindenkinek. Szóval, nyugodtan felvehetné ő is, de nem teszi. Pedig mindig mondom neki, ugyan vedd már fel.
2011. szept. 5. 12:11
 18/28 anonim ***** válasza:
90%

2008-óta vagyunk együtt,hamar összeköltöztünk mert így hozta az élet és így jó ahogy van.

Bármikor felvesszük egymás telefonját,ha olyan van ,hogy nincs ott a másik,mert ha hívnak akkor az nem véletlen, legfeljebb annyit mondunk,hogy hívjon később.

Levél ha jönne simán felbontjuk egymásét,ha pénz kell és a másiknál van akkor gondolkozás nélkül belenyúlunk ,,egymás" tárcájába.

Hisz egy kapcsolatban élünk nincs ennyim -tied...Olyan van hogy MIENK!És nincs takargatni valónk.

2011. szept. 5. 12:39
 19/28 anonim ***** válasza:
64%

Jaj gondoltam hogy jönnek ezek a tipikus annyira tisztelettudó vagyok hogy még akkor sem nézek rá hogy eszik!

"sőőőt ha netezik, akkor próbálok olyan elfoglaltságot találni, hogy ne lássam, hogy mit néz". Azért ez már túlzás.

2011. szept. 5. 12:49
 20/28 anonim ***** válasza:
nem. eszembe sem jut.
2011. szept. 5. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!