Ilyen létezik mint ebben a kérdésben?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Ilyen tényleg létezik?
Pont nemrég láttam egy ilyen cikket, valaki beírt, hogy viszonya van a saját testvérével. Szóval van ilyen, azaz hasonló- esetleg ennél rosszabb is.
Az életben "szinte minden" megtörténhet, meg is történik, sajnos vannak ilyen furcsaságok (...) rokonok között is. A kérdés írója lehet rosszul értelmezi, látja a dolgokat, de lehet igaz is, ezt csak ő tudhatja..
Hát erről beszélek! Létezik természetesen nem is egy Magyarországon is.. na persze nem minden 5. ember :D
de megesnek persze.. csak sokan visszaélnek a gyik-en és akármennyire is hihetőnek találjuk, megeshet hogy hazudik! Ezt nem mindig tudhatjuk
Az élet sok mindenfélét produkál. Biztos, hogy nem érted félre? Nálunk a családban megszokott dolog a meztelenség. Nem állandóan, hanem a nyári nagy melegben, vagy fürdés után esetleg egy szál semmiben megyünk be a szobánkba. De ebből senki nem csinál gondot. Senki nem gerjed senkire. Van egy nagyfiam, és a huga. De nem gerjed egyik sem a másikra.
Ha nálatok is a szitu. biztos, hogy nem érted félre?
Én először a lánnyal beszélnék, ha nem segít, szólnék a szülőnek, hogy engem ez nagyon zavar, szóljanak már rá a lányra, hogy ez nem illik az ő korában, és kész. Biztos megértik, hogy mivel te is kamasz vagy, kellemetlen mód felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!