SOS! Miket kérdezzek a gyerekekről?
Ma délután lesz egy telefoninterjúm a (reménybeli) leendő családommal (au pair leszek). Ahogy olvasgattam a neten, fórumokon, azt írják (főleg fogadócsaládok), hogy ha az au pair keveset kérdez a gyerekekről, akkor azzal csökken az esélye, és ez még logikus is.
De nekem a család elküldött emailben egy részletes összefoglalót, tudom a napirendjüket, a különórákat, hogy mikor kelnek, mikor fekszenek, pár szót a személyiségükről. Mit kérdezzek még?
Ráadásul Skype-on fogunk beszélni és valószínűleg a gyerekek is ott lesznek. Tőlük mit kérdezzek?
6, 10 és 12 évesek.
Londonba, francia család egyébként. :)
Megvolt a beszélgetés, baromira zavarban voltam, de végülis nem voltak kínos szünetek vagy ilyesmi. Inkább ők beszéltek, a gyerekek meg csak annyira folytak bele, hogy grimaszoltak a kamerába, hát nem is tudom :D
Napokon belül döntenek, más lányokkal is beszélnek még ma, hát drukkoljatok...
15.11 vok! Oks, drukkolok / lunk :-)
Majd írd meg :)
ENGEM VÁLASZTOTTAK!!! :D
Most írták meg, hát nagyon örülök, mert nagyon jó feltételeket kínálnak. Szeptember végén utazom Londonba :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!