Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Más volt már így a párkapcsola...

Más volt már így a párkapcsolatában?

Figyelt kérdés
Imádjuk, szeretjük egymást de nem tudunk együtt lenni. Valamiért folyton veszekedés lesz a vége. Mindig megpróbáljuk átbeszélni, milliószor átgondoltuk, nem akarjuk egymást elveszteni. Mentünk már egyszer szét de nem bírtuk sokáig. Nem tudunk békében meglenni, valami folyton elromlik. Nem értem a helyzetet. Évek óta együtt vagyunk, 20on felüliek vagyunk.
2011. szept. 4. 11:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen! Ezt barátságnak hívják, nem szerelemnek!
2011. szept. 4. 11:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen kapcsolatom, de nem tartott évekig. Egy év után már csak én voltam, aki próbált mindent elkövetni, tolerálni mindent, a barátom ezt egyre jobban kihasználta. Szakítottunk. Utáljuk egymást.
2011. szept. 4. 11:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem voltam még így, de ennek szerintem nincs értelme. Nem tudtok egymáshoz alkalmazkodni, nem tudjátok elviselni egymást.legyetek barátok!
2011. szept. 4. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen ellentétes érzelmek vannak,akkor tuti nem ő az igazi,nem ő a mindent elsöprő szerelem.
2011. szept. 4. 11:36
 5/8 A kérdező kommentje:
amikor rendben van minden olyankor nagyon jó vele... tökéletes harmónia uralkodik, aztán később megint jön valami amin összekapunk
2011. szept. 4. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is egy ilyen kapcsolatban vagyok, lassan 2éve, de egyre inkább azt érzem, hogy már csak én próbálok változni, változtatni, hogy jobb legyen és a párom nem. Így már nem látom sok értelmét, hamarosan szakítás lesz belőle. Nálunk is úgy van, ha nincs veszekedés nagyon jól elvagyunk, de egy kis apróságból olyan balhék szoktak lenni, és ez így senkinek sem jó.

21/L

2011. szept. 4. 11:44
 7/8 A kérdező kommentje:
hát igen :( nem tudom mit kéne tennem
2011. szept. 4. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy cipőben járunk. 2 éve vagyunk együtt, azóta együtt is élünk. Nagyon szeretjük egymást, egyikünk se tudja elképzelni az életét a másik nélkül. Mégis kb. 2 naponta összekapunk valamin. Tök értelmetlen dolgokon. Nagyon utáljuk, már annyiszor átbeszéltük, de másnap mégis összeveszünk. de mi küzdünk, túlságosan szeretjük egymást ahhoz, hogy vége legyen.

Mindig a szerelmünk lapjai c. film jut az eszembe rólunk :)"Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap."

2011. szept. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!