Más volt már így a párkapcsolatában?
Én is egy ilyen kapcsolatban vagyok, lassan 2éve, de egyre inkább azt érzem, hogy már csak én próbálok változni, változtatni, hogy jobb legyen és a párom nem. Így már nem látom sok értelmét, hamarosan szakítás lesz belőle. Nálunk is úgy van, ha nincs veszekedés nagyon jól elvagyunk, de egy kis apróságból olyan balhék szoktak lenni, és ez így senkinek sem jó.
21/L
Egy cipőben járunk. 2 éve vagyunk együtt, azóta együtt is élünk. Nagyon szeretjük egymást, egyikünk se tudja elképzelni az életét a másik nélkül. Mégis kb. 2 naponta összekapunk valamin. Tök értelmetlen dolgokon. Nagyon utáljuk, már annyiszor átbeszéltük, de másnap mégis összeveszünk. de mi küzdünk, túlságosan szeretjük egymást ahhoz, hogy vége legyen.
Mindig a szerelmünk lapjai c. film jut az eszembe rólunk :)"Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt, minden nap."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!