Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihasználtságnak vagy kéz...

Kihasználtságnak vagy kéz kezet mos alapon vehetem e?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Beleugranék a közepébe, hiszen regényeket lehetne írni az életemről, bár még csak 27 vagyok és nem nő, az okosabbja máris vágja, hogy férfi vagyok. Az a kérdésem alapja, hogy kb három hónapja elkezdtem egy csak szex kapcsit, a csaj 50km-re lakik, és egy hétvégén ő, másikon én megyek le busszal, ő kocsival jár. Ő a szüleinél lakik, elég jóban lettem velük is, szeretik ha a vej jelölt beszélget, nem úgy mint a másik lányuké. Mikor jövök elfele kaját rak az anyukája, meg befőttet, mert én albis vagyok, nem nagyon tudok mindig főzni. Én azzal próbálom kompenzálni, hogy amikor ott vagyok segítek a ház körül, de mégis nem akarok ilyen kitartottnak tűnni. Szerintetek ez az? Ráadásul a csaj már többet is akarna mint szex. A kérdésemre válaszoljatok légyszíves majd. Köszi
2011. szept. 4. 08:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

A kérdező nem egy barom, mint ahogy sokan gondoljátok, csak egyszerűen úgy érzi tartozik valahová, rendesek vele, és ő is családiasan érzi magát, viszont nem szerelmes.

Attól tartok kérdező, hogy a lány szeret téged és abban bízik te is megszereted, de én nem hiszem, hogy ez így lesz. Amikor én úgy érzem mindenki engem figyel, összesúgnak a hátam mögött a párom miatt, akkor nem vagyok szerelmes, aki igazán szereti a másikat, azt ez nem érdekli.

A helyedben elmondanám a lánynak a helyzetet, hogy soha nem is fogod szeretni és másik szexpartnert keresnék. Biztosan fáj, mert jól érzed ott magad, de így, hogy az egyik fél többet érez, ez már nem szexkapcsolat, és ha jól látom ezt te is tudod. Kitartás :)

2011. szept. 4. 11:20
 22/32 anonim ***** válasza:
97%
Na, baratom, itt kezdodik a kihasznalas. Lehet, megbeszeltetek, hogy csak szex, o megis tobbet erez. De te nem azert vagy meg vele, mert jo neked vele, hanem azert, mert jo naluk. Basszus, hiaba segitesz a szuleinek a haz korul, a lanyt dugod. Es o erez tobbet irantad, nem a szulei. Ha csak szimplan joban lennel a csaladdal, segitenel a haz korul, de a lanyuk nem lenne a partnered, akkor az tiszta sor. Remelem, erted, mit akarok mondani. Ugy tisztesseges, ha veget vetsz a dolognak.
2011. szept. 4. 11:24
 23/32 A kérdező kommentje:
Értem én persze. Csak még tisztázás képpen. Ő sem azt mondja, hogy szerelmes, csak szerinte már nem szimpla szex kapcsi, mert hiába nem "járunk" de nyílván ilyen helyzetetkben nem járnak el egymáshoz a párok meg ilyenek..... De azért is segítek, hogy ne érezzem, hogy szemét kihasználós állat vagyok, hiszen én nem kérem a kaját, meg a gyümölcsöt amit elrak ha jövök visszafele, sőt ha mondom nem kell, megsértődnek. bunkó meg nem akarok lenni, és végül is jó egy kis főtt étel na.
2011. szept. 4. 11:33
 24/32 A kérdező kommentje:
Ja, és tényleg nem akarom őt sem bántani, meg ilyenek, csak azért számít, hogy nem súgnak hátunk mögött össze mert lássuk be mi is ha látunk egy kis vékony mellett egy kábé kétszer akkora nőt csak nézünk. tehát nekem számít, hogy külsőre is összeilledjünk, nekem számít, hogy szerethessem a testét, a lelkét a nőnek, és imádjak vele csókolózni. nem vagyok én barom, szemét, állat sem, csak vannak igényeim. Ennyi. Lehet más nőnek meg én nem jövök be, sőt tutira lehetséges. Ki tudja?
2011. szept. 4. 11:38
 25/32 anonim ***** válasza:
Hat, akkor neked kell tudnod, meddig csinalod. Valoszinuleg o mar kezd beled szeretni, csak nem mondja, lasd be, erre azert van esely. Igyis-ugyis fajni fog neki, ha egyszer szakitasz vele. Azert jobb talan elobb, mert idovel tenyleg szerelmes lesz es azt fogja erezni, becsaptad, meg, ha nem is akartad. Rajtad all.
2011. szept. 4. 11:39
 26/32 A kérdező kommentje:
Fohászkodok most: Mért nincs úgy, hogy kimegyünk, szembejön, beleszeretünk, összeköltözünk, elveszem, gyerekünk lesz, örökké szerelmesek leszünk, és nagyszülők leszünk és ........ :S
2011. szept. 4. 11:48
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lépnék olyannal szexkapcsiba akivel szégyellek végigvonulni az utcán. Ezen is elgondolkozhatnál. És most kell szakítani amíg nem fog hozzád ragaszkodni. Ha mondtad neki, ha nem, hogy ez csak szex akkor is a gyengédségedből az vetűl le neki van még remény. Nekem is úgy tűnne, ha elmondom egy fiúnak, hogy szeretem és eljárna hozzám, velem aludna stb, hogy Ő evvel a tudattal is velem van akkor csak bimbózik a szívében valami... A szerelem vak nem hallja amit mondasz, hogy csak szex. Tettek kellenek ide már. Ha ember vagy hagyd el MOST amíg nem zúg beléd teljesen! Légy vele őszinte!
2011. szept. 4. 11:56
 28/32 anonim ***** válasza:
Kihasználod a lányt és a családját, ha nem szólsz, hogy ne férjjelöltet lássanak benned.
2011. szept. 4. 18:43
 29/32 A kérdező kommentje:
hallod uolsó szerinted ha mondanám a szüleinek, hogy én a lányával csak szexet beszéltem meg, szerinted milyen gyorsan hagynám le a mic 29-es vadászrepülőgépet sprintbe?úgy kilennék vágva tőlük. Ez hülye egy felvetés volt már bocsi. a csaj meg tudja ahogy írtam is.
2011. szept. 4. 20:28
 30/32 anonim ***** válasza:
Mucika, én csak egyet nem értek: ha nem jön be neked az a szegény kiscsaj, akkor mégis hogy áll fel rá a farkad?
2011. szept. 4. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!