Kihasználtságnak vagy kéz kezet mos alapon vehetem e?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Beleugranék a közepébe, hiszen regényeket lehetne írni az életemről, bár még csak 27 vagyok és nem nő, az okosabbja máris vágja, hogy férfi vagyok. Az a kérdésem alapja, hogy kb három hónapja elkezdtem egy csak szex kapcsit, a csaj 50km-re lakik, és egy hétvégén ő, másikon én megyek le busszal, ő kocsival jár. Ő a szüleinél lakik, elég jóban lettem velük is, szeretik ha a vej jelölt beszélget, nem úgy mint a másik lányuké. Mikor jövök elfele kaját rak az anyukája, meg befőttet, mert én albis vagyok, nem nagyon tudok mindig főzni. Én azzal próbálom kompenzálni, hogy amikor ott vagyok segítek a ház körül, de mégis nem akarok ilyen kitartottnak tűnni. Szerintetek ez az? Ráadásul a csaj már többet is akarna mint szex. A kérdésemre válaszoljatok légyszíves majd. Köszi
számomra egy "csak" szex kapcsolatba nem fér(ne) bele a szülőkkel való kapcsolat.
ezek szerint akkor ők úgy tudják, hogy ti valóban együtt vagytok...
és ha ezt így tudják, akkor normális, hogy pl kaját csomagolnak neked, az én anyukám is mindig csomagolt a páromnak, amíg nem laktunk együtt.
Szerintem beszéljétek meg, hogy akkor hogy legyen tovább, mert ha a lány is továbbgondolta a dolgokat, akkor jobb lenne most kiszállni. A szülőknek szerintem nem kell megmagyaráznod a dolgot, nem jött össze és kész ...
ha tényleg segítesz nekik, akkor meg ne aggódj amiatt, hogy esetleg hálátlannak tűnsz a szemükben :)
2011. szept. 4. 08:08
2/32 A kérdező kommentje:
Figyi. persze ezt én is így látom, láttam, hogy elmenni hozzájuk minek ha..... de én sem várhattam el, hogy havi nyolcvan valamennyit keres és ő jöjjön hétvégente hozzám mindig. A csaj meg nagy ahhoz, hogy mindent elmondjon a szüleinek. A kiszállás gondolata már bennem is felvetődött egyébként. Amúgy meg vagy dícsérve, ilyen hangú hozzászólásokat várok, nem ahogy gondolom lesz is ilyen a "nőt kihasználod" típusuakat. szóval csak a kérdésemre köszike. :)
2011. szept. 4. 08:12
3/32 anonim válasza:
A nővel szexben állapodtál meg. Mivel ő már többet szeretne, arra vigyázz, nehogy erősítsd benne ezt a vágyat. Legyen egyértelmű számára, hogy neked továbbra is csak arra kell.
A szülei már más tészta. Nekik nyilvánvalóan nem modhatod meg, hogy nem vejjelölt vagy, csupán szexpartner. Ha visszautasítod az ajándékaikat megsértődhetnek. Ha viszont kompenzálod (beszélgetéssel, ház körüli munkákkal) még jobban megszeretnek.
Nem akarsz összejönni a nővel?
2011. szept. 4. 08:14
4/32 anonim válasza:
Attól hogy az anyuka kaját ad neked, ettől ne érezd rosszul magad :) majd a lánya 20. pasijánál megtanulja, hogy ne tegyen ilyet :) eleinte az én anyukám is kajáltatta a pasijaimat (az első kettőt) aztán megtanulta hogy nem szabad, pedig én már az elején is mondtam hogy ne :)
Szóval ne izgasd magad, de tény, hogy a ház körül segíthetsz ha már ott vagy. viszont nyilván anyuka nem tudja, hogy te nem vagy szerelmes a lányába, szegény rosszul is lenne ha megtudná hogy a lányának ennyi esze van. Szóval a saját érdekedben kéne eldönteni hogy mit akarsz a csajtól. ha tényleg nem tetszik annyira hogy rendesen együtt járjál vele, akkor hagyd ott. Szexpartnert találsz közelebb is. A csaj már többet akar tőled, ez biztos. Mert én sem mutogatnám otthon az olyan pasit aki nem tetszene annyira hogy bevállaljam komolyabban. Mondjuk azzal nem is kezdenék semmit, de ez már az én dolgom :)
33/N
2011. szept. 4. 08:15
5/32 anonim válasza:
Szerintem a csajt nem használod ki,hisz mindketten akarjátok. Max anyukában fog egy világ összedőlni,ha esetleg megtudja, hogy csak azért jártok össze.Amíg mindenkinek jó ez így, nincs ezzel semmi gond. Viszont ha a lány már többet akar,te pedig nem és esetleg vége lesz,akkor mindenki szemében te leszel a sz@r alak, aki csak kihasználta őket.
2011. szept. 4. 08:16
6/32 anonim válasza:
Mindig segítesz a ház körül? Úgy érted ahányszor megrakod a lányt, utána mindig lenyírod a füvet, vagy lefested a kerítésüket? Korrekt, senki nem használ ki senkit, munkáért élvezet és fordítva. :)
2011. szept. 4. 08:24
7/32 A kérdező kommentje:
na hát igen. de most nem arról van szó ahogy írta valaki, hogy a 20. pasijánál már... szóval nem qurva típus amúgy, csak hát neki sem alakult nekem sem már egy ideje és megismerkedtünk a cseten. de amúgy szeretnék már tartozni valakihez, valakikhez, ezt a részét a szüleit sajnálom is, mert rendesek nagyon, a faterja jópofa, jó érezni, hogy mint az előző komoly kapcsimnál is, éreztem, hogy szeretnek, mert azt hiszem nem vagyok túl nagyképű ha azt mondom, tudom magamról, hogy rendes, normális stb vagyok, csakhát ugye ahogy ez szokott lenni, a nővel kell élni, nem a szülei kellenek, hogy legyenek az első helyen. A csajjal külsőleg sem illünk össze sajnos, és ez nekem számít. Nekem hiába jönnek sokan azzal, hogy nem az számít, nekem számít, hogy összesúgnak e a hátam mögött vagy nem. Na.
2011. szept. 4. 08:27
8/32 A kérdező kommentje:
Jaj ne úgy képzeld, hogy felhúzom a sliccet és már küldenek is kifele :DDDD mert azért nekem pihenésre is szükségem van, két műszakozok, szóval nem kipihenten utazgálok én sem ennyiket. csak pl füvet nyírni segítség, meg megigértem majd a tengeriszedést, stb. ilyenek. de én ezt szívemből is csinálom nem csak azért, hogy na.... szóval értitek? jó kicsit kimozdulni is innen a nagy városból....
2011. szept. 4. 08:29
9/32 anonim válasza:
Ezzel nincs baj, ha rendes vagy a családjával, de mi az a "csak szex kapcsi"? Én is fiú vagyok, ráadásul már vén is, de én még ha lobogó szerelmes nem is mindig voltam, de azért egy nőt mindig többre becsültem egy holmi basszóbabánál.
Alapvetően a tisztelet, az ön- és a másik megbecsülése körül látok nálad hibát. Ha ez így jó nektek, lelketek rajta, de miért lenne baj, ha a lány "többet is akar"? A nők nem érik be az üres kufircolásokkal, nekik érzelmek kellenek ahhoz, hogy feloldódjanak. Szerintem többre kéne becsülnöd a nőket is és magadat is.
2011. szept. 4. 08:30
10/32 A kérdező kommentje:
Namost szerinted, ha nem lenne bűntudatom akkor foglalkoznék ilyen kérdésekkel, mint hogy kihasználom e vagy sem? Nem bántanék egy nőt sem, pl az elmúlt héten is szépen megmagyaráztam neki, hogy amíg meg nem beszéltük, hogy legyen komoly, ő ne akarjon irányítgatni, mint valami fondorlatos, hogy kézen fogva meg mint egy pár menjünk nyílvános kondertre, mert akkor az már járás. Szóval egy pillára sem akarom, hogy rossz qurvának érezze magát emiatt, de azt sem fogom megengedni, hogy azt hidje, hogy mennyire szerelmes vagyok, mert nem vagyok!!! Az, hogy nevetgélünk meg összebújúnk meg szexelünk az egy dolog, hiszen a legridegebb embernek is kellhet gyengédség, nemhogy nekünk, de nyílvános tettel, soha nem akarom hitegetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!