Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihasználtságnak vagy kéz...

Kihasználtságnak vagy kéz kezet mos alapon vehetem e?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Beleugranék a közepébe, hiszen regényeket lehetne írni az életemről, bár még csak 27 vagyok és nem nő, az okosabbja máris vágja, hogy férfi vagyok. Az a kérdésem alapja, hogy kb három hónapja elkezdtem egy csak szex kapcsit, a csaj 50km-re lakik, és egy hétvégén ő, másikon én megyek le busszal, ő kocsival jár. Ő a szüleinél lakik, elég jóban lettem velük is, szeretik ha a vej jelölt beszélget, nem úgy mint a másik lányuké. Mikor jövök elfele kaját rak az anyukája, meg befőttet, mert én albis vagyok, nem nagyon tudok mindig főzni. Én azzal próbálom kompenzálni, hogy amikor ott vagyok segítek a ház körül, de mégis nem akarok ilyen kitartottnak tűnni. Szerintetek ez az? Ráadásul a csaj már többet is akarna mint szex. A kérdésemre válaszoljatok légyszíves majd. Köszi
2011. szept. 4. 08:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Nem vagy becsületes, őszinte ember! Mond el szegénykének a valóságot és hagy hogy élje boldogan az életét! Vagy túl ronda a lány és szánalomból kettyintesz vele? Ilyet tett párszor egyik ismerősöm is.
2011. szept. 4. 09:36
 12/32 anonim ***** válasza:

Jujj mert aztán az katasztrófa lenne öcsém, ha együtt járnál vele, mi?

Inkább menj vissza a matchboxaid közé és néha verd ki a brét ha nem bírsz magaddal. Ezzel legalább nem ártasz.

2011. szept. 4. 09:40
 13/32 anonim ***** válasza:

:) Aranyos vagy. És teljesen ok amit te csinálsz, de azért elárulom neked, hogy a lány ennél biztos hogy többet remél. Nos ez az ő hibája, de egy fiatal lány nem érti meg még a pasikat. Ő abban reménykedik, hogy ha kitart, majd beleszeretsz. Ez teljesen biztos. Te hiába mondod hogy nem így van, nem hiszi el. Szóval ha tényleg nem akarsz többet, szerintem inkább keress más nőt. Esetleg egy házas nőt, mert az tuti nem fog többet akarni. Vagy legjobb lenne egy olyan nőt találni, aki tényleg tetszik neked.

Tudom, mert én is ilyen voltam 20 évesen :) Nem értettem meg a pasi egyértelmű jelzéseit. jó, hogy nem is tudtam a körülményeit, hogy már volt neki menyasszonya, aki akkor külföldön tanult... És ez a srác is teljesen jóban volt a szüleimmel, meg még mai napig szokott hívni, leginkább apukámat :) És én akkor abban a hitben voltam, hogy ha nem akarna tőlem tényleg semmit, akkor nem jópofizna a szüleimmel. Na ebben nagyot tévedtem.

Szóval ezzel csak azt akarom neked mondani, hogy ne ringasd te se magad abban a hitben, hogy a csaj tényleg úgy gondolja ahogy te. De ettől függetlenül tényleg nem tehet neked szemrehányást ha majd otthagyod. Ja, és húzz gumit, sose lehet tudni :)

33/N

2011. szept. 4. 09:42
 14/32 anonim válasza:

Az, hogy a családja kedves veled, attól még nem használod ki őket, hiszen te is segitel nekik, egy szóval kompenzálod a kedvességüket. Mindenki jól jár.

De, ha a csaj már kezd kötődni hozzád és te semmikép nem akarod komolyabbra forditani a kapcsolatotokat, akkor az az én szememben már kezd kihasználás lenni. Mert végül is visszaélsz az érzelmeivel. Eddig megegyezés alapon történt a dolog, de mikor a csaj már többet érez, akkor az olyan, mintha kihasználnád a csaj érzelmeit csak, hogy lefekhess vele.

Ha nem érzel iránta semmit vagy nem akarod, akkor inkább hagyd ott, mig a csaj jobban bele nem lovalja magát és mégtöbbet nem akar. MInél tovább halasztodd annál jobban fog fájani neki. Mondjuk nem ismerem a csajt, meg a te ellvárásaidat, de ha ennyire jól érzed magad a környezetében, családjával, akkor lehet, hogy csak a fejedben van egy gát, amit nem akarsz átlépni. Lehet túlságosan elzárkozol tőle és nem akarod közeleb engedni magadhoz. Mondjuk, ha magamból indulok ki, tudom milyen ez, akinél nem érzem az a többletet, ami megfog benne nem tudnék vele lenni, de nem is tudnék lefeküdni vele, csak úgy. Lehet megvan nálatok ez a többlet, csak még nem tudod?

2011. szept. 4. 09:51
 15/32 A kérdező kommentje:
Namost: machboxos gyereknek mondanám, hogy lehet így hírtelen egy ilyen jópofa, humor heroldos beszólás jónak tűnt neked ha ezt beírod, de fiacskám korántsem úgy van ahogy te azt gondolod, azért is próbáltam mindent leírni, de tudod balfékkém át is kell érezni, tapasztaltnak kell lenned ahhoz, hogy megértsd mit akartam itt leírni. Nem kihasználás szerintem onnantól ha ő már komolyan veszi, mint ahogy régen én is érzetem más iránt többet, de így utólag belátom, végül is senki nem tehet arról, ha a másik többet érez ő iránta, hacsak nem hitegeti. De én, azért, mert msn-ezek vele, szexelünk, ami lássuk be nem csak nekem jó, ne legyünk már olyan naívak főleg a mai világba, hogy a nőnek nem jó. Ő maga mondta, hogy kivan éhezve, alig várja, hogy talizzunk. Erről ennyit. A többit meg úgy gondolom, hogy korrekten kivédem, hiszen egyszer nem mondtam neki, hogy szeretem vagy ilyesmi.
2011. szept. 4. 09:56
 16/32 anonim ***** válasza:
az írásaid alapján egy szimpatikus, normális embernek tűnsz. de az én véleményem az az, hogy a szexkapcsolat csak addig működjön, amíg mindketten csak annyit akarnak. ha már az egyikőtök szerelmes lesz, szerintem tovább kell lépni, mert egyre nehezebb lesz, és fájdalmasabb a lánynak. egyébként mit értesz azalatt, hogy nem illetek össze külsőleg?
2011. szept. 4. 10:01
 17/32 anonim ***** válasza:

Én otthagynám a csajt. Valószínű szerelmes beléd már valamennyire és hiába mondod, hogy nem így van Tefelőled, a szerelem vak és bizakodó. Az a lány bízik benne és reméli, hogy szereted valamennyire vagy megszereted. MOST hagy ott őt!!! Ne törd össze a szívét! Ha velem valaki ilyet tenne és csak a végén mondaná egyértelműen és akkor szakítana úgy képen törölném, hogy ihaj!

Ha egy lány szerelmes csak avval lehet a tudtára adni, hogy nem szereted, ha megmondod VÉGE! MINDENNEk se teló még szülinapkor se semmi! És többet nem találkozol Vele! Tapasztalatból tudom. Én is volt, hogy csak játszani kellettem és reménykedtem, hogy taln mégis lehet köztünk komolyabb is, aztán végül szakított. Mikor énbelém volt szerelmes a fiatalember én is azt moindtam ennnyi, hagyjuk még a barátságot is. Inkább összehoztam egy másik lánnyal akitől gyereke is lett már. :-)

23/N

2011. szept. 4. 10:02
 18/32 A kérdező kommentje:
Külsőleg úgy értem, hogy ő molett, én meg vékony vagyok, na. :( értitek? szóval én ezért is mentem bele, hogy csak szex mert úgy gondoltam, hogy ez így elmegy még, de nem szeretnék vele komolyat. mellé más, és mellém is más illik hosszú, és most már hogy benne vagyok a korban, örök távra.
2011. szept. 4. 10:23
 19/32 anonim ***** válasza:

Elmondanád akkor, hogy miért nem keresel mást??? Úgy látom Te nem akarod ott hagyni a csajt, és bizony számomra ez már kihasználás!!Amint írtad a kommentekben, Ő azért reménykedik, többet érez-Te ezzel vissza élsz..Én azt mondom zárd le ezt az egészet!

Értelmes pasi vagy, Te is tudod, hogy itt kell véget vetni ennek a "sexkapcsolatnak".

2011. szept. 4. 10:34
 20/32 A kérdező kommentje:
Igazad van neked is, én is így érzek, csak tudjátok, és lehet most ez már ilyen "kihasználós dolog" de olyan jó amúgy náluk lenni. kertes ház, a faterja mindig csinál valamit, beszélgetünk, stb stb... de tudom, ha nem is direkt csinálom a rosszat attól még az . :(
2011. szept. 4. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!