Miért utálhatnak engem a nővéreim? 11/L
Sokszor csinálnak közösen programokat de engem mindig kihagynak belöle.
Nem visznek magukkal shoppingolni
nem visznek magukkal moziba
nem néznek velem közösen filmet
amikor átjönnek a barátnőik és csajos estét tartanak onnan is elzavarnak
A nővéreim 19 és 17 évesek
Szia!
Szerintem mire te leszel 16-17 éves ők pedig 22-24 évesek, akkor már minden további nélkül magukkal fognak vinni :) Nem utálnak, csak őket a fiúk érdeklik, téged meg a barbi babák :) Nem utálnak hidd el, majd pár év múlva lehet, hogy már neked lesz ciki hogy ilyen kivénhedtekkel kell lógnod :)
F/18
nem utálnak.
de a korod miatt van ez, túl fiatal vagy hozzájuk. te még gyerek vagy, ők már bőven tinik, fiatalok.
igen, lehet, hogy még gyerekesnek tartanak
engem nem rázott le a nővérem, de az lett a következmánye, hogy az összes barátnőm nálam idősebb.
már 20 éves vagyok, de a saját korosztályommal azóta sem jövök ki.
mindig idősebbekkel lógok.
egyrészt jó a koraérettség, mert hamarabb tapasztaltam, úgymond kiéltem, kibuliztam magam mostanra, és nem csinálok butaságokat -
de valahogy úgy érzem, a gyerekkorom túl rövid volt, mikor gondtalan voltam.
azért nem jó 1 12-13 évesnek bepiált, belőtt fiatalokat látni házibulikban (meg egyéb mást is láttam véletlen sajnos).
a pasizással is gondom van, csak a 28-30 év körüliek vonzanak.
tényleg nem jó. :) keress korodbeli, vagy 2-3 évvel idősebb b.nőket max. :) a nővéreidnek meg mondd meg, hogy 1-1 filmet azért megnézhettek közösen is.
20/L
Még most sok ez a 6 illetve 8 év korkülönbség. Még nősz pár évet, és meg fog változni a viszonyotok, ne aggódj.
Addig is keress a saját korosztályodból bnőket, ők még idősek hozzád. :)
Unokabátyámékkal pl. 16-17 éves koromig (ők most 29 illetve 31) alig beszéltem, gyereknek tekintettek, most meg jó viszonyban vagyunk.
22L
a korod miatt
én is,amikor kicsi voltam,a nővéreim folyton elzavartak és nem értettem hogy miért.
mostmár tudom,mi is barátnőmmel kizavarjuk a szobámból a 4 éves unokahugomat,mert amig ő ott elkezd barbizni,mi fiúkról beszélgetünk :D
13l
Nem utálnak,csak nincsenek közös témák.: )
Én is sokáig így voltam a bátyámmal,hogy nincs közös téma,de mostanában mindig vmi gaméról beszélgetünk.xd <3
én 12,ő 19 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!