Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálhatnak engem a...

Miért utálhatnak engem a nővéreim? 11/L

Figyelt kérdés

Sokszor csinálnak közösen programokat de engem mindig kihagynak belöle.

Nem visznek magukkal shoppingolni

nem visznek magukkal moziba

nem néznek velem közösen filmet

amikor átjönnek a barátnőik és csajos estét tartanak onnan is elzavarnak

A nővéreim 19 és 17 évesek

2011. szept. 2. 23:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Más korosztály, más az érdeklődési kör.
2011. szept. 3. 00:27
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem mire te leszel 16-17 éves ők pedig 22-24 évesek, akkor már minden további nélkül magukkal fognak vinni :) Nem utálnak, csak őket a fiúk érdeklik, téged meg a barbi babák :) Nem utálnak hidd el, majd pár év múlva lehet, hogy már neked lesz ciki hogy ilyen kivénhedtekkel kell lógnod :)

F/18

2011. szept. 3. 00:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

nem utálnak.

de a korod miatt van ez, túl fiatal vagy hozzájuk. te még gyerek vagy, ők már bőven tinik, fiatalok.

2011. szept. 3. 00:38
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

igen, lehet, hogy még gyerekesnek tartanak

engem nem rázott le a nővérem, de az lett a következmánye, hogy az összes barátnőm nálam idősebb.

már 20 éves vagyok, de a saját korosztályommal azóta sem jövök ki.

mindig idősebbekkel lógok.

egyrészt jó a koraérettség, mert hamarabb tapasztaltam, úgymond kiéltem, kibuliztam magam mostanra, és nem csinálok butaságokat -

de valahogy úgy érzem, a gyerekkorom túl rövid volt, mikor gondtalan voltam.

azért nem jó 1 12-13 évesnek bepiált, belőtt fiatalokat látni házibulikban (meg egyéb mást is láttam véletlen sajnos).

a pasizással is gondom van, csak a 28-30 év körüliek vonzanak.

tényleg nem jó. :) keress korodbeli, vagy 2-3 évvel idősebb b.nőket max. :) a nővéreidnek meg mondd meg, hogy 1-1 filmet azért megnézhettek közösen is.

20/L

2011. szept. 3. 01:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Még most sok ez a 6 illetve 8 év korkülönbség. Még nősz pár évet, és meg fog változni a viszonyotok, ne aggódj.

Addig is keress a saját korosztályodból bnőket, ők még idősek hozzád. :)

Unokabátyámékkal pl. 16-17 éves koromig (ők most 29 illetve 31) alig beszéltem, gyereknek tekintettek, most meg jó viszonyban vagyunk.

22L

2011. szept. 3. 07:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem utálnak. Csak hagyjál nekik egy kis teret. Ha jönnek a barátnőik hadd őket békén,ne akarj mindig velük menni mindehova,olyankor inkább te is csinálj a barátnőiddel,anyuddal programot. Változni fog 2-4 éven belül,tökjól összenőttök majd.
2011. szept. 4. 14:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

a korod miatt

én is,amikor kicsi voltam,a nővéreim folyton elzavartak és nem értettem hogy miért.

mostmár tudom,mi is barátnőmmel kizavarjuk a szobámból a 4 éves unokahugomat,mert amig ő ott elkezd barbizni,mi fiúkról beszélgetünk :D

13l

2011. szept. 4. 14:48
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg az a gond, hogy túl fiatal vagy, ráadásul elég butácska is lehetsz, ha azt hiszed, utálnak.
2011. szept. 4. 15:19
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem utálnak,csak nincsenek közös témák.: )

Én is sokáig így voltam a bátyámmal,hogy nincs közös téma,de mostanában mindig vmi gaméról beszélgetünk.xd <3

én 12,ő 19 éves

2011. szept. 4. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!