Nagykorú fiatalok, ti benne vagytok az otthoni rezsiben?
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy van, aki otthon fizeti a rezsit a szüleinek, vagy legalább segít benne? Légyszi kort és azt is írjátok, hogy mennyit fizettek kb!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Utolsó válaszoló! Na végre már egy jó szülő :)
Felüdülés ilyet olvasni :)
Igen.
Idén lettem egyetemista, és azt, ami családi pótlék járt rám, annyit adok haza (14 ezret). Ezenkívül fizetem a saját telószámlámat + a szórakozást.
20/L
Szia!
Mivel nem otthon lakom, hanem a páromnál ezért nem kell beszállnom. Anyának már az is nagy segítség, hogy nem neki kell megvennie a bérletet, nem neki kellett füzetekre, beiratkozásra adnia a pénzt. De amíg otthon laktam akkor sem kért semmit, igaz nem is lett volna miből. Most pedig hiába élek külön nincs még keresetem, csak párommal megtehetjük, hogy nem anyával fizettetjük az én dolgaimat is, bőven elég kötelező fizetnivalója van. Párom szerint amúgy is természetes, hogy mindent ő fizet nekem, és nem anya.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!