Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagykorú fiatalok, ti benne...

Nagykorú fiatalok, ti benne vagytok az otthoni rezsiben?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy van, aki otthon fizeti a rezsit a szüleinek, vagy legalább segít benne? Légyszi kort és azt is írjátok, hogy mennyit fizettek kb!

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. szept. 2. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
Nekem 24 éves a fiam, és nemrég végzett az egyetemmel. Már van munkahelye, de én nem kérek, és nem is fogadok el tőle pénzt. Ő ajánlotta fel, hogy mivel nálunk lakik még egy ideig, így belefizetne a rezsibe, de az apujával egyértelműen nem fogadjuk tőle a pénzt. Fiatal még, és valamiből fel kell építenie a jövőjét.. Így tegye inkább félre!! Az én szüleim is ugyan így álltak hozzám. Szerintem így a gyerekeink hamarabb saját lábra tudnak állni, ami mindenkinek előnyös. :) (habár, nekem, mint anyának, egy kicsit fáj, hogy a fiam elköltözik, dehát ez az élet rendje:) )
2011. szept. 2. 21:39
 12/15 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó válaszoló! Na végre már egy jó szülő :)

Felüdülés ilyet olvasni :)

2011. szept. 2. 21:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, A szüleim tartanak el, egyetemre járok. jövőtől dolgozom. 21-L
2011. szept. 2. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Igen.

Idén lettem egyetemista, és azt, ami családi pótlék járt rám, annyit adok haza (14 ezret). Ezenkívül fizetem a saját telószámlámat + a szórakozást.

20/L

2011. szept. 2. 22:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel nem otthon lakom, hanem a páromnál ezért nem kell beszállnom. Anyának már az is nagy segítség, hogy nem neki kell megvennie a bérletet, nem neki kellett füzetekre, beiratkozásra adnia a pénzt. De amíg otthon laktam akkor sem kért semmit, igaz nem is lett volna miből. Most pedig hiába élek külön nincs még keresetem, csak párommal megtehetjük, hogy nem anyával fizettetjük az én dolgaimat is, bőven elég kötelező fizetnivalója van. Párom szerint amúgy is természetes, hogy mindent ő fizet nekem, és nem anya.

19L

2011. szept. 3. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!