Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy anya ne...

Mit tegyek, hogy anya ne programozza be az egész hetemet? Már lassan életem sincs

Figyelt kérdés

14 éves vagyok,idén fogok felvételizni.Igazából az a gond,hogy a hét minden napját van valami "szabadidős elfoglaltságom" és emiatt semmi időm nincs szórakozni,barátokkal lenni.

Pl. itt van az ez évi "heti rendem"

Hétfő:suli(07:00-14:00),tenisz(14:30-15:45),tánc(17:00-18:30)

Kedd:suli(07:00-15:00,közben a suliban matek előkészítő),zenesuli(15:00-16:30),úszás(17:00-18:15)

Szerda:suli(07:00-14:00),angol előkészítő(14:30-16:30),zongora óra(17:00-17:40)

Csüt.:suli(07:00-15:00,közben magyar előkészítő a suliban),spanyol különóra(15:30-16:30),tánc(17:00-18:30)

Péntek:suli(7:00-13:00),tenisz(13:30-14:45),zenesuli(15:00-16:30),úszás(17:00-18:15),matek különóra(18:30-19:30)

Szombat:úszás(10:00-12:00)

És még ezek után kell tanulnom otthon,mert nem akarom,hogy az átlagom lemenjen 4.8 alá...:S

Csak olyan sz@r,hogy alig van időm magamra és a barátaimra(fodrászhoz és kozmetikushoz is hétvégén kell mennem vagy korán reggel vagy este fele).

Anyának meg félek mondani,hogy ez sok,mert akkor csalódna bennem.Muszáj bejutnom jó gimibe,különben nem vesznek fel a jogira sem és akkor annyi az életemnek.Én vagyok a szüleim egyetlen gyereke és tudom,hogy jót akarnak nekem,de ez már sok.Olyan fáradt vagyok mindig.És szinte az összes különórán annyi házit adnak fel,hogy egy élet nem elég arra,hogy megtudjam csinálni őket.

14/L

2011. szept. 2. 15:09
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
40%
Szerencsére nekem nincs semmilyen sulin kívüli elfoglaltságom így a suli után egész nap gépezhetek "csak" tanulnom kell. Ez is bőven elég. 15/F
2011. szept. 2. 16:19
 32/37 anonim ***** válasza:

Kedves irigykedők, ti sem lennétek boldogok, ha 600 különórára kéne járnotok, és egy szabad percetek sem lenne! Előbb próbáljátok ki, és csak utána pofázzatok!

Kérdező, beszélj anyuddal, hogy ez sok, és valamit le szeretnél adni.

2011. szept. 2. 16:53
 33/37 anonim válasza:

Hát erről szerintem mindenféleképpen beszélj a szüleiddel. És ez így tényleg... nehéz lehet neked, mármint hogy egyszerre. Igaz, hogy én nem éltem át ilyesmit, és még nem vagyok 14, de azért megprobálok írni vmit.Feltétlenül add le egy különórádat, de az előkészítőt szerintem ne hagyd abba :) és a nyelveket sem, mert az nagyon sokat számít.

mondjuk ha egy kicsivel kevesebbet tanulnál, csak kicsivel. És szombaton nem járnál úszni, akkor ha ügyi vagy lehet egy kis szabadidőd... Ja, meg szerintem kozmetikushoz ritkábban is elmehetnél :) és akkor már van több időd... igaz, hogy nem valami sok, de akkor is :)

Remélem segítettem

Lavignefan12 :P

2011. szept. 2. 17:09
 34/37 anonim ***** válasza:

Szánalmasak ezek az irigykedők. Ki a franc tehet róla, ha más ezt nem engedheti meg magának? A kérdező szülei jogászok,nem a napot lopják, megdolgoznak azért, hogy a gyereküknek ennyi mindenre fussa. Mindenki előtt ott áll/állt a lehetőség.

Kérdező! Ha jól értem, akkor te még meg sem próbálták a szüleiddel beszélni erről.

Szerintem nem fognak haragudni, ennyiből is látszik, hogy jót akarnak neked,szerintem biztosan megértik, hogy ez sok, csak merd elmondani. Semmi szégyellnivaló nincs ebben.

2011. szept. 2. 17:27
 35/37 anonim ***** válasza:
Mi a fenéért hiszi mindenki azt hogy az anyákkal meg lehet beszélni mindent?Nekem pl az anyám olyan hogy kb semmti nem tudok vele megbeszélni mert ha valamiben ellent mondok neki pofoz vagy ordibál általában mind2.Pedig lennének elég nagy problémáim de nem tudom vele megbeszélni mert le se szarja vagy egyszerűen röhög és aztmodja h.lye vagyok.És igen inkább magamba folytom és ettől k.rvasz@r ez életem.
2011. szept. 2. 17:42
 36/37 anonim ***** válasza:
Sehol nem látok irigykedést,ő maga megmondta,hogy az úszás kivételével ezeket mind ő akarja csinálni,nem kényszerítik rá,akkor meg miért sír.Ha változtatni akar tegye,ha most nem tud kiállni magáért,vajon mit fog csinálni a tárgyalóteremben...
2011. szept. 2. 21:40
 37/37 anonim ***** válasza:
Én viszont látok bőven. Na nem a kérdezőtől, hanem a válaszolóktól.
2011. szept. 2. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!