Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatalok, felkészültnek...

Fiatalok, felkészültnek éreztétek magatokat az együttélésre?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok válaszát várom, akik fiatalon mentek férjhez/költöztek össze párjukkal. Felkészültnek éreztétek magatokat egy saját háztartás elvezetéséhez? Főzés, mosás, takarítás stb. Hát arra, hogy egy külön család legyetek, ahol ti döntötök mindenről?

21 éves vagyok, még a szüleimmel élek (egyetemi időszakban albérletben barátnőkkel) de valahogy olyan éretlennek és felkészületlennek érzem magam egy saját háztartás elvezetéséhez, pedig hamarosan jön az összeköltözés/házasság. Nem a kapcsolat terén vagyok éretlen, hanem az ilyen házias dolgokban (legyen bármiről szó).

2011. szept. 2. 12:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én 14 éves korom óta magam mostam ki a ruháimat, mosogattam, porszívóztam, letörölgettem, felmostam, szóval minden házimunkát én végeztem. Egyedül a főzést nem "gyakoroltam", mert azt anyukám csinálta, de volt egy időszak, amikor nem főzött ő sem, mert nem engedhettük meg anyagilag. Viszont a sütést-főzést-felszolgálást megtanultam középiskolában.

Így nem okozott különösebb problémát, amikor öszeköltöztem a Párommal 21 évesen.

26/N

2011. szept. 2. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!