Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen nem tudom mitévő...

Egyszerűen nem tudom mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Nőgyógyászati problémáim miatt ha babát szeretnék lombikprogramra szorulok. Van egy párom 3 éve, ő ezt tudja, megérti, így is akarja a kapcsolatot. Tavaly már majdnem el tudtuk kezdeni, de újra műteni kellett (engem) ezért talán most ősszel vághatnánk bele. Viszont a kapcsolatunk totál káosz. Minden nap összeveszünk valamin, valami apróságon, de én már nem érzek iránta szinte semmit. Sőt, van hogy kifejezetten idegesít. Mivel vele már megvvannak a vizsgálataink engem pedig sürget az idő (mert ha nem leszek mihamarabb terhes újabb műtétek elé nézek) néha arra gondolok, hogy benyelem a problémákat és leélem így az életem. Csak ha belegondolok, hogy ha lesz gyerek, akkor milyen lesz az életem, akkor eléggé elkeseredek és fel szeretném adni ezt a kapcsolatot, de a fenti okok miatt mégsem merem/tudom.

Mivel a szex nekem fájdalmas, már semmi intimitás nincs közöttünk. Idén egyszer voltunk együtt, de mondjuk nekem ez nem gond, de nyilván egy férfi ezt nem nagyon bírja... Az összebújás még csak-csak hiányozna (ja, mert az sincs) de mivel többet idegesít és veszekszünk ezért azt sem igénylem annyira.

Ja, és a ma reggel. Este osztálytalálkozóm lesz vidéken, amit nagyon várok. Úgy jöttem el otthonról, hogy összevesztünk (szokás szerint) végigbőgtem az utat egy apróságon.

Én már nem is tudom, hogy a hormonok miatt van-e ez és ha sikerülne a baba, akkor minden jóra fordulna-e... de én addig tönkre megyek és az ézréseim is totál elmúlnak...

Szerintetek mit tegyek?!

2011. szept. 2. 08:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Be kell látnod, hogy egyedül kell leélned az életed. Azt egy férfi sem vállalja be, hogy ne legyen szex.
2011. szept. 8. 11:57
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy létesíts vele intim kapcsolatot! Szerezz neki örömöt, szerelmeskedjetek(közvetlen hüvelyi behatolás nélkül) így is meg lehet oldani! Meglátod, majd ő sem lesz ennyire feszült!
2011. szept. 8. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!