Miért mondta ezt anyósom? Jogosan érzem megbántottnak magam, vagy csak felfújom a dolgot?
Le lehet pontozni, én sem értem, mi a sértő benne. Mi is mondjuk neki (4 hónapos), hogy ide nézz,ne oda nézz! Apára, anyára, mamára. Ebben aztán tényleg semmi bántó nincs. De majd jönnek azok, akik utálják a saját anyósukat, és neked azt tanácsolják, amit ők sosem mernek megtenni (ne hagyd magad, minden anyós hülye...Az enyém pl. nagyon rendes.)
Ezen kb. olyan szinten sértődj meg, mintha azt mondaná, hogy kakis a gyerek pelenkája.
További szép napot és jó babázást!
Igazad van. Már miért ne nézhetne téged? Rosszabb vagy, mint a gyerek apja? Nem hiszem. Ez megint egy kis bújtatás, ártatlan kis megjegyzés mögé rejtett piszkálódás. Nem tudom, hogy neki hogy esett volna, ha azt mondod: Ne nézd a mamát, minek nézed, mikor én is itt vagyok? Magyarul: nem érdemled meg ezt sem.
Ez van, konkurencia vagy és az is maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!