Milyen gyakran veszekedtek a testvéretekkel?
Figyelt kérdés
Köztünk 2 év korkülönbség van,mindketten lányok vagyunk.Régebben napi négyszer is veszekedtünk,most már ritkábban,viszont ha összeveszünk nem hajlandó velem szóba állni,pofákat vág,és csúfol...Én vagyok az idősebb,próbálok röhögni rajta.Ez mindenkinél így megy?2011. szept. 1. 21:48
11/20 anonim válasza:
ez még viccnek is undorító meg beteg...
12/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,ti amúgy mit csináltok ha pofákat vág,meg szemtelen??
2011. szept. 2. 00:00
13/20 anonim válasza:
akkor kezdődik az ordibálás,amit még az utca másik oldalán is hallani:D
14/20 anonim válasza:
Mi nagyon ritkán veszekszünk... Sőt, mondhatni soha. Nézeteltéréseink akadnak olykor olykor, de abból sem szokott veszekedés lenni. Már nem élek egy fedél alatt a testvéreimmel (hugom és öcsém van, és én már a férjemmel lakom) viszont minden nap találkozok velük. Ők ketten borzasztó fontosak számomra, nagyon szeretem őket, bármikor tűzbe mennék értük, és az életem elmondhatatlanul rossz lenne nélkülük. A világ 2 legjobb tesója és barátja egyben! :)
23/L (hugom 21, öcsém 19 éves)
15/20 anonim válasza:
Azt hozzátenném még, hogy mikor kicsik voltunk, akkor mi is veszekedtünk sokat.. :) Öcsémmel volt, hogy össze is verekedtem, hugommal meg előfordul egyszer kétszer egy kis hajtépés. De ezt úgymond "kinőttük".
16/20 anonim válasza:
soha nem veszekszünk. ő 21 és 26 vagyok.
17/20 anonim válasza:
Én 23 vagyok a húgom 17 nagyon jó barátnők vagyunk. Együtt buliztunk egész nyáron és nem sok nézeteltérésünk van. Még közös tetováláson is gondolkozunk. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy amikor én 16-17-18 éves voltam, tehát ő 10-11-12, akkor veszekedtünk azért. De azóta ő felnőtt, én pedig ugyan olyan maradtam, mint tiniként, persze némi módosulással. Az öcsémmel, pedig úgy emlékszem soha semmi problémánk nem volt. Egyébként ikrek. :)
18/20 anonim válasza:
én 14/L vagyok a tesóm 9/F napi rendszerességgel fognyoma most is a kezemen...
19/20 A kérdező kommentje:
:DDD :) Nekem is sok fognyomom volt anno xDD
2011. szept. 3. 01:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!