Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran veszekedtek a...

Milyen gyakran veszekedtek a testvéretekkel?

Figyelt kérdés
Köztünk 2 év korkülönbség van,mindketten lányok vagyunk.Régebben napi négyszer is veszekedtünk,most már ritkábban,viszont ha összeveszünk nem hajlandó velem szóba állni,pofákat vág,és csúfol...Én vagyok az idősebb,próbálok röhögni rajta.Ez mindenkinél így megy?
2011. szept. 1. 21:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ez még viccnek is undorító meg beteg...
2011. szept. 1. 22:11
 12/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,ti amúgy mit csináltok ha pofákat vág,meg szemtelen??
2011. szept. 2. 00:00
 13/20 anonim ***** válasza:
akkor kezdődik az ordibálás,amit még az utca másik oldalán is hallani:D
2011. szept. 2. 00:14
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi nagyon ritkán veszekszünk... Sőt, mondhatni soha. Nézeteltéréseink akadnak olykor olykor, de abból sem szokott veszekedés lenni. Már nem élek egy fedél alatt a testvéreimmel (hugom és öcsém van, és én már a férjemmel lakom) viszont minden nap találkozok velük. Ők ketten borzasztó fontosak számomra, nagyon szeretem őket, bármikor tűzbe mennék értük, és az életem elmondhatatlanul rossz lenne nélkülük. A világ 2 legjobb tesója és barátja egyben! :)

23/L (hugom 21, öcsém 19 éves)

2011. szept. 2. 00:25
 15/20 anonim ***** válasza:
Azt hozzátenném még, hogy mikor kicsik voltunk, akkor mi is veszekedtünk sokat.. :) Öcsémmel volt, hogy össze is verekedtem, hugommal meg előfordul egyszer kétszer egy kis hajtépés. De ezt úgymond "kinőttük".
2011. szept. 2. 00:27
 16/20 anonim ***** válasza:
soha nem veszekszünk. ő 21 és 26 vagyok.
2011. szept. 2. 07:45
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 23 vagyok a húgom 17 nagyon jó barátnők vagyunk. Együtt buliztunk egész nyáron és nem sok nézeteltérésünk van. Még közös tetováláson is gondolkozunk. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy amikor én 16-17-18 éves voltam, tehát ő 10-11-12, akkor veszekedtünk azért. De azóta ő felnőtt, én pedig ugyan olyan maradtam, mint tiniként, persze némi módosulással. Az öcsémmel, pedig úgy emlékszem soha semmi problémánk nem volt. Egyébként ikrek. :)
2011. szept. 2. 11:34
 18/20 anonim ***** válasza:
én 14/L vagyok a tesóm 9/F napi rendszerességgel fognyoma most is a kezemen...
2011. szept. 2. 20:05
 19/20 A kérdező kommentje:
:DDD :) Nekem is sok fognyomom volt anno xDD
2011. szept. 3. 01:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Semennyit mióta elköltöztem.
2011. szept. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!