Anyukák/apukák! Ti engednétek ezt 17 éves lányotoknak? Ill. kamaszok, nektek anyukátok mit enged?
Figyelt kérdés
Senki ne gondoljon arra,hogynem szeretem anyukámat.Viszont 17 évesen több szabadságot szeretnék :S
TEhát 17 éves vagyok anyukám egyáltalán nem enged fiúk közelébe.Azt mondja annak örülne legszívesebben ha egyelőre nem is beszélgetnék fiúkkal,nem barátkoznék velük.Pl.történt olyan is,hogy kint voltam barátaimmal 4-5 lánnyal,viszont volt ott 2 fiú osztálytársam is.Anyukámm épp arra járt,meglátott,berángatott az autóba,mert nem tartottam be a szabályait.Szerintetek? Soha enm volt még semmilyen kapcsolatom fiúval.Nem hiszem ,hogy azért nem engedné mert rosszul viselkedem,mert mindig segítek otthon,és elég jól tanulok.Szerintetek miért nem engedi?Próbáltam már vele beszélni erről,de ő nem tágít.
2011. szept. 1. 20:05
11/11 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani,hogy menj el valahová messzire egyetemre.Akkor már nem tudnának igazán a körmödre nézni,elég lenne max hetente vagy havonta hazajárni.Ilyen embereket képtelenség meggyőzni.Ha majd betöltöd a 18-at akkor már hivatkozhatsz arra is,hogy felnőtt ember vagy,ne szóljanak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!